Loading

PRADA ZONNEBRILLEN EN BRILLEN BETOVEREN IEDERS GEZICHT

Ze behoort tot de hoogste designer top. Prada zonnebrillen mogen dan ook niet ontbreken in de garderobes van dames met een groot hart voor stijl. Niemand minder dan de kleindochter van Mr. Prada himself ontwerpt tegenwoordig de creaties van het Italiaanse merk – en wauw, dat is te zien! Geïnspireerd door kunst en de hedendaagse streetstyle, ontpoppen de Prada brillen zich ook dit seizoen weer tot echte neusjes van de zalm. Kom ze met eigen ogen bekijken bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Onze opticien staat voor u klaar.

Prada brillen omarmen de cult

Galleria Vittorio Emanuele II. Dat is waar het allemaal begon voor het high-end merk en haar Prada zonnebrillen en brillen. Deze winkelstraat in Milaan spat van de fantastische Italiaanse cultuur en ook de eyewear collectie van Prada is verrijkt met een vleugje cult. Het gebruik van colourblocking, bijzondere vormen en uitdagende oversized brillenglazen is de kleindochter van mr. Prada dan ook niet vreemd.

Prada zonnebrillen en brillen zijn iconische luxe

Prada is famous all over the world. De prachtige Prada zonnebrillen en brillen zijn immers een luxueus feest om te dragen. Er wordt over iedere bril uiterst gedetailleerd nagedacht en aandacht besteed aan elke milimeter. U draagt dan ook niet zomaar een montuur; u draagt een mode-accessoire met een verhaal waar elk fashionista-hart sneller van gaat kloppen.

Bent u benieuwd of Prada zonnebrillen en brillen matchen met uw persoonlijkheid en stijl? De opticien van Unique Optiek & Optometrie nodigt u uit voor een uitgebreid pasmoment. Tip: vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo staat u zo bij ons binnen. Verzekerd zijn van persoonlijk Prada moment in onze winkel? Dan kunt u ook altijd een afspraak maken.