Loading

POLARISERENDE ZONNEGLAZEN VAN HOYA

Zonlicht kan op verschillende manieren worden weerkaatst en zorgen voor onaangename, verblindende schitteringen. Overbelasting en visueel ongemak tijdens het autorijden of bij het beoefenen van extreme sporten kan hier het gevolg van zijn. De polariserende zonneglazen van HOYA zijn ontwikkeld om deze ongemakken te verhelpen.

De polariserende zonneglazen van HOYA bieden uw ogen meer bescherming dat een traditionele zonnebril. Deze glazen filteren namelijk de lichtgolven die schittering veroorzaken en laten op deze manier alleen het licht door die uw ogen eenvoudig kunnen verwerken.

Deze glazen zijn ontworpen voor echte buitenmensen en zijn ideaal voor sportieve activiteiten zoals winter- en watersporten, maar ook voor mensen die gevoelig zijn voor licht zijn de HOYA polariserende zonneglazen zeer geschikt. Op zonnige dagen of tijdens een nat wegdek zijn de polariserende zonneglazen van HOYA ook erg handig voor weggebruikers.

Bent u op zoek naar zonneglazen die hinderlijke en soms gevaarlijke reflecties voorkomen? Dan zijn de HOYA polariserende zonneglazen wellicht iets voor u! Kom langs in de winkel en vraag naar de glazen.

HOYA polariserende zonnebrillen 4