Loading

PERFECTE HOYA BRILLENGLAZEN MET HET VISUREAL VIDEOCENTREERSYSTEEM

Unique Optiek & Optometrie doet er alles aan om te zorgen dat uw brillenglazen perfect bij u passen. Zo werken wij met het HOYA visuREAL videocentreersysteem. Dit systeem ziet eruit als een verticale spiegel waarmee we uiterst nauwkeurige metingen uitvoeren. Hiermee wordt precies bepaald hoe uw HOYA brillenglazen in uw montuur gemonteerd moeten worden. Door dit te combineren met onze vakkundigheid op het gebied van oogzorg, kunnen we u optimale service bieden. Nieuwsgierig geworden? In de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo zijn wij dé opticien waar u op kunt vertrouwen.

Eersteklas technologie en comfortabele HOYA brillenglazen

Met het HOYA visuReal videocentreersysteem bepaalt onze opticien binnen enkele seconden heel precies hoe uw ogen gepositoneerd zijn binnen de maten van het montuur. Hierdoor kunnen wij de brillenglazen perfect op uw ogen afstemmen. Deze plaatsen wij op de correcte manier in uw bril. Het resultaat is ongekend scherp zicht, waar u ook bent.

VisuREAL MASTER TOWER: laatste digitale techniek voor een perfecte bril

Om zo optimaal mogelijk met het HOYA visuReal videocentreersysteem te werken, is er een stand alone TOWER ontwikkeld. Deze VisuREAL MASTER TOWER heeft een slide-systeem waarmee de spiegel gemakkelijk op de juiste hoogte in te stellen is. Dit geeft ons de gelegenheid om nog nauwkeuriger te werken. Het videocentreersysteem berekent de exacte plaatsing van de glazen in uw bril. Dit gebeurt via uiterst precieze calculatiemethoden. Die hebben stuk voor stuk te maken met de gegevens van het montuur, de conditie van uw ogen, de benodigde correctie en natuurlijk het gebruik. De uitkomst van deze gedetailleerde optelsom? Uw perfecte bril.

Kom gerust langs in Tegelen voor persoonlijk advies

Wilt u zelf dit unieke systeem ervaren en brillenglazen die perfect op uw ogen zijn afgestemd? Kom dan gerust langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.