Loading

5 hoya hoofd 3

PERFECTE HOYA BRILLENGLAZEN MET HET VISUREAL VIDEO-CENTREERSYSTEEM

Een bril bestaat uit twee belangrijke onderdelen: het montuur en de glazen. Wij werken met HOYA brillenglazen en om alles haarscherp te kunnen zien, is het erg belangrijk dat de glazen correct in het montuur worden geplaatst. Unique Optiek & Optometrie heeft daarom het visuREAL van HOYA in huis: een video-centreersysteem dat is voorzien van de meest recente software-technologie. Alleen dan kunnen we precies zien hoe de brillenglazen in uw montuur moeten worden geplaatst. Dus heeft u een nieuwe bril nodig? Kom dan langs in onze winkel in Tegelen! Onze ervaren opticiens helpen u graag verder op weg.

Kraakhelder zicht met innovatieve HOYA brillenglazen

Als een bril niet helemaal goed op uw ogen is afgestemd kan dit vervelende klachten opleveren, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen. Met de HOYA visuREAL is dit verleden tijd. Het systeem selecteert zelf de ideale brillenglazen en rekent vervolgens uit hoe het glas in uw montuur moet worden bevestigd. Onze deskundige opticien plaatst tot slot de HOYA brillenglazen en u kunt binnen de kortste keren weer genieten van haarscherp zicht.

Eenvoudig brillen passen met het HOYA visuREAL video-centreersysteem

Met het visuREAL systeem kunnen wij niet alleen de perfecte HOYA brillenglazen aanmeten, maar u kunt ook opnames bekijken van verschillende monturen. Daardoor weet u precies welke bril het beste bij uw gezichtsvorm en stijl past en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u zelf ervaren hoe het HOYA visuREAL systeem u verder kan helpen? Neem dan een kijkje in onze winkel in Tegelen. De deskundige opticien meet met plezier uw ogen en helpt u bij het zoeken naar dé bril met perfecte HOYA brillenglazen.