Loading

procornea dreamlite artikel 2020 hoofd

OVERDAG SCHERP ZIEN MET DREAMLITE NACHTLENZEN

Draagt u lenzen? Dan draagt u deze waarschijnlijk voornamelijk overdag. Wat nou als Unique Optiek & Optometrie in Tegelen dit voor u kan omdraaien? ’s Nachts lenzen in en ’s morgens lenzen uit, maar tóch overdag scherp kunnen zien. Het klinkt aantrekkelijk. Wij hebben de nachtlenzen van DreamLite in huis. Deze zogenaamde Orthokeratologie (Ortho-k) lenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt. Als de wekker gaat en u opstaat, dan doet u de lenzen uit en kunt u de hele dag genieten van perfect zicht. Zo eenvoudig is het!

Hoe werken DreamLite nachtlenzen?

Maar hoe werken DreamLite nachtlenzen eigenlijk? De speciale vorm van de DreamLite lens werkt als een beugel voor uw oog. Het corrigeert uw oogfout ongemerkt tijdens uw nachtrust. Het duurt enkele nachten voordat de oogfout voor de volle 100 procent is gecorrigeerd. Hoe snel dit gaat, hangt af van uw oogsterkte. Het proces is volledig omkeerbaar! Als u wilt stoppen, dan kan dat op elk moment. Binnen een aantal dagen keren uw ogen dan terug naar hun oorspronkelijke vorm. Een groot voordeel t.o.v. ooglaseren, wat permanent is.

Helaas zijn nachtlenzen niet voor iedereen geschikt. De DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie (bijziendheid, min-sterkte). Oftewel, u ziet alleen dichtbij goed en juist veraf niet. DreamLite heeft een bereik van -0,75 D tot -5,00 D. Een cilinder kan tot -2,50 gecorrigeerd worden. Heeft u een leesadditie nodig? DreamLite Zoom is de enige multifocale nachtlens beschikbaar in Nederland!

De voordelen van DreamLite nachtlenzen

DreamLite nachtlenzen brengen een aantal voordelen met zich mee. Twijfelt u nog, dan kunnen de onderstaande punten u overhalen. De voordelen van DreamLite nachtlenzen:

  • U heeft geen lenzen en/of (lees)bril meer nodig voor overdag
  • U heeft volledig bewegingsvrijheid tijdens het sporten
  • U went er snel aan
  • U kunt de DreamLite nachtlenzen maar liefst een jaar gebruiken
  • Het is zeer geschikt voor zachte lensdragers die te maken hebben met comfortproblemen
  • DreamLite nachtlenzen zijn een goed en veilig alternatief voor ooglaserbehandeling
  • Ook voor hooikoortspatiënten zijn DreamLite nachtlenzen ideaal

Heeft u interesse in DreamLite nachtlenzen? Dan is het belangrijk om eerst goed uw ogen in kaart te brengen door een erkend specialist. Wij onderzoeken eerst of uw ogen gezond zijn. Als uw ogen geschikt zijn voor nachtlenzen, dan wordt de specifieke data verwerkt om uw DreamLite nachtlenzen speciaal op maat laten maken. Maak graag een afspraak en wij nemen alle tijd voor u.