Optometrist Limburg

Unique Optiek biedt optometrie in Limburg aan. Naast dat onze optometrist vakkundige oogmetingen aanbiedt, is deze deskundige ook opgeleid voor het herkennen van oogaandoeningen. Het is dus niet hetzelfde als een opticien, want een opticien heeft niet de kennis en mogelijkheden om te beoordelen of de ogen wel of niet gezond zijn.

Optometrist Limburg – Unique Optiek & Optometrie

Optometrist Limburg – Unique Optiek & Optometrie

Een optometrist mag gebruik maken van diagnostische farmaca. Dit houdt dat onderzoeken uitgebreider worden en oogaandoeningen beter zichtbaar worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van pupilverwijdende druppels waarmee de optometrist dieper het oog in kan kijken. Daarnaast kan de optometrist ook naar oogbewegingen kijken. Enorm belangrijk is dat de samenwerking van beide ogen synchroon loopt, om dubbelbeelden te voorkomen voor als u vermoeid bent bijvoorbeeld.

Advies brillen

Als er eenmaal is vastgesteld wat voor u de beste oplossing is, geeft de optometrist graag advies over bepaalde brillenglazen, speciale glazen, contactlenzen en hulpmiddelen voor slechtzienden. Denk bij speciale glazen bijvoorbeeld aan glazen met prisma’s.

Apparatuur voor de ogen

Onze optometrist in Limburg heeft de beste apparatuur in zijn vakgebied tot zijn beschikking om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • een O.C.T. scan
  • een Fundus Camera
  • een Cornea topograaf

Optometristen Vereniging Nederland

Wist u dat een gediplomeerde optometrist is aangesloten bij de Optometristen Vereniging Nederland (OVN)? Zijn naam is in het OVN register en KP kwaliteitsregister paramedici opgenomen zodat hij erkend is als HBO optometrist. Dit betekent dat wij in Limburg een opticien met een HBO optometrist in huis hebben!

Onze optometrist

Onze optometrist Mark heeft ontzettend veel ervaring omdat hij werkzaam is in de oogzorg bij ziekenhuizen en in de optiekbranche. Dankzij zijn ervaring kunnen wij u enorm goed adviseren op het gebied van oogzorg en stellen wij u alles behalve teleur. Het beste is natuurlijk om een oogziekte zo vroeg mogelijk te herkennen, zodat we zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen om het probleem zo klein mogelijk te houden of natuurlijk helemaal te verhelpen.

Optometrist Limburg – Unique Optiek & Optometrie

Kom langs bij Unique Optiek & Optometrie in Limburg!

Heeft u vragen over optometrie of twijfelt u aan de gezondheid van uw ogen? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. De onderzoeken worden vergoed door de zorgverzekeraar dus het kan zeker geen kwaad om uw ogen voor de zekerheid te laten checken als u twijfelt!