Loading...

optometrie

Optometrie

Optometrie in de regio Groot Venlo, Belfeld, en Reuver. Onze optometrist verricht niet alleen een vakkundige oogmeting maar is opgeleid voor het herkennen van oogaandoeningen. Een optometrist heeft, in tegenstelling tot een opticien, de kennis en de mogelijkheden om te beoordelen of de ogen gezond zijn of niet.

De optometrist mag daarvoor diagnostische farmaca gebruiken om de ogen uitgebreid te testen. Zo kan een optometrist door middel van pupil verwijdende druppels dieper in het oog kijken.

Maar een optometrist kan ook naar de oogbewegingen kijken. Het is van groot belang dat de samenwerking van de ogen synchroon loopt. Zo kunnen er geen dubbelbeelden ontstaan wanneer je vermoeid bent bijvoorbeeld.

De optometrist geeft daarnaast ook advies op maat over brillenglazen, speciale glazen (bijv. met prisma’s), contactlenzen en hulpmiddelen voor slechtzienden. Onze optometrist werkt met de beste apparatuur in zijn vakgebied, denk hierbij aan:

  • O.C.T. scan
  • Fundus Camera
  • Cornea topograaf
optometrie venlo tegelen blerick velden reuver

Een opticien met een HBO optometrist in huis

Een gediplomeerde optometrist is aangesloten bij de Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Zijn naam is opgenomen in het OVN register en KP kwaliteitsregister paramedici als zijnde een erkend HBO optometrist.

De optometrist van Unique Optiek & Optometrie

Onze optometrist Mark is werkzaam in de oogzorg bij ziekenhuizen en in de optiek branche, hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan. Dankzij deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren op het gebied van oogzorg. Hoe eerder een oogziekte herkend wordt, hoe sneller wij kunnen reageren om het probleem zo klein mogelijk te houden of zelfs helemaal te verhelpen.

optometrie venlo tegelen reuver blerick-velden lomm arcen belfeld

Maak kennis met Unique Optiek & Optometrie

Twijfel je over de gezondheid van de ogen of heb je vragen over optometrie, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Deze onderzoeken worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Neem vrijblijvend contact met ons op en graag tot ziens!

 

Contactgegevens

Unique Optiek & Optometrie
Kerkstraat 51
5931 NM Tegelen
077-3731453
contact@uniqueoptiek.nl

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 20.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand formulier.