Loading

Optiview daglenzen 1

OPTIVIEW DAGLENZEN BRENGEN GEEN GEDOE MET ZICH MEE

Het dragen van contactlenzen kan ‘gedoe’ met zich meebrengen. Unique Optiek & Optometrie wil graag dat u contactlenzen zo comfortabel mogelijk ervaart. Bent u al bekend met daglenzen? Dit type contactlens kunt u, voordat u naar bed gaat, gewoon weggooien! De volgende dag pakt u een nieuw paar. Makkelijker kan niet! De daglenzen van Optiview zijn aan te raden.

De daglenzen van Optiview kunnen door iedereen worden gedragen! Draagt u af en toe lenzen, ook dan zijn deze soort lenzen ideaal. Tot slot kunt u last hebben van geïrriteerde ogen bij het dragen van maand- en/of weeklenzen. Daglenzen zijn de perfecte oplossing hiervoor, ze zijn namelijk hygiënischer.

Ideaal voor op vakantie

Reist u regelmatig of staat er binnenkort een vakantie op de planning? Begin dan aan daglenzen. Lenzenvloeistof en een lenzendoosje hoeft u niet meer in te pakken. Ook is de kans groter dat u uw lenzen verliest en dan een is een bezoekje aan de opticien niet zo heel makkelijk. Dus de daglenzen van Optiview brengen vele voordelen met zich mee in het buitenland.

Twijfelt u of daglenzen iets voor u zijn en gebruikt u op dit moment andere lenzen? Kom gerust bij ons langs en wij geven graag advies.

Optiview daglenzen 2