Opticien Venlo

Opticien Venlo, Unique Optiek, voor een nieuwe bril, zonnebril, contactlenzen of een oogmeting? Dan kunt u in de buurt van Venlo het beste langskomen bij Unique Optiek & Optometrie! Onze opticien toont u graag de nieuwste producten in ons assortiment en helpt u met plezier verder met al uw vragen. Tijd voor een oogmeting of heeft u last van oogklachten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Opticien Venlo – Unique Optiek & Optometrie

Jouw opticien in Venlo

Bij Unique Optiek, opticien Venlo, vind je een uitgebreid assortiment aan optische producten, zoals:

 • Contactlenzen: Unique Optiek biedt een breed scala aan contactlenzen, waaronder harde lenzen, maandlenzen, medische contactlenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen en torische lenzen. Zo is er altijd een geschikte lens voor jouw ogen en levensstijl.
 • Brillen en monturen: Bij ons (als opticien Venlo) vind je een ruime keuze aan brillen en monturen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle bril voor dagelijks gebruik, een sportbril of een functionele leesbril, Unique Optiek heeft het allemaal.
 • Zonnebrillen: Bescherm je ogen tegen schadelijke UV-stralen met een modieuze zonnebril. Unique Optiek biedt een uitgebreide collectie zonnebrillen van topmerken.
 • Kleurenblind brillen (van EnChroma): Uniek in Venlo, biedt Unique Optiek kleurenblind brillen van EnChroma aan. Deze innovatieve brillen verbeteren het kleurenzicht voor mensen met kleurenblindheid, waardoor zij de wereld in een nieuw licht kunnen ervaren. Denk je dat je kleurenblind bent? Doe dan online onze kleurenblind test.

Opticien diensten

Bij Unique Optiek, opticien Venlo, profiteer je niet alleen van een uitgebreid assortiment aan optische producten, maar ook van een breed scala aan diensten op het gebied van oogzorg. Wij bieden o.a. de volgende diensten aan:

 • Fixatie disparatie behandelen: Deze behandeling helpt bij het oplossen van problemen met de oogsamenwerking, waardoor je beter kunt focussen en lezen.
 • Ogentest rijbewijs CBR: Unique Optiek is bevoegd om de ogentest voor het CBR rijbewijs af te nemen, zodat je snel en eenvoudig aan de eisen voor je rijbewijs kunt voldoen.
 • Oogmeting: Bij ons kun je terecht voor een nauwkeurige oogmeting, uitgevoerd door een gediplomeerde optometrist. Zo krijg je de perfecte bril of contactlenzen voor jouw ogen.
 • Orthoptie: Orthoptie is een specialisme binnen de oogzorg dat zich richt op de behandeling van oogafwijkingen. Unique Optiek biedt orthoptische behandelingen aan, zodat je kunt profiteren van een optimale ooggezondheid.
 • Optometrie: De optometristen bij Unique Optiek zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van diverse oogaandoeningen, zoals bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie.
 • Oogzorg: Oogzorg bij opticien Venlo Unique Optiek, staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden uitgebreide oogzorgdiensten aan, waaronder preventieve zorg, het behandelen van droge ogen en het geven van deskundig advies over ooggezondheid.
 • Myopie management: Myopie, ook wel bijziendheid genoemd, is een veelvoorkomend probleem. Unique Optiek biedt myopie management aan om de progressie van bijziendheid te vertragen en je zicht op lange termijn te verbeteren.

Gemakkelijk een afspraak maken

Het maken van een afspraak bij Unique Optiek, opticien Venlo, is eenvoudig. Maak gebruik van ons contactformulier of bel direct ons telefoonnummer. Zo ben je altijd verzekerd van een persoonlijke benadering en snelle service.

Opticien Venlo – Unique Optiek & Optometrie

Waarom kiezen voor Unique Optiek, als jouw opticien in Venlo?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Unique Optiek, opticien Venlo:

 • Uitgebreid assortiment: Unique Optiek biedt een breed scala aan optische producten, zodat je altijd vindt wat je zoekt.
 • Deskundige medewerkers: Het team van Unique Optiek bestaat uit ervaren en gekwalificeerde opticiens, optometristen en orthoptisten die je voorzien van de beste oogzorg.
 • Persoonlijke aandacht: Bij ons staat de klant centraal. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en advies op maat.
 • Moderne apparatuur: Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om je ogen nauwkeurig te meten en de beste oplossing te bieden.
 • Gemakkelijk bereikbaar: Gelegen in de gemeente Venlo, is Unique Optiek eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Voor de beste oogzorg en een uitgebreid assortiment aan optische producten, hoef je niet verder te zoeken dan Unique Optiek, dé opticien in Venlo. Met onze deskundige medewerkers, persoonlijke benadering en moderne apparatuur ben je verzekerd van een uitstekende service en optimale ooggezondheid. Maak vandaag nog een afspraak. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor leuke acties!

Contact opnemen

Neem contact met ons op via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via ons telefoonnummer 077-3731453 of via contact@uniqueoptiek.nl. Let op! Onze reactie kan in de spamfolder belanden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent nieuwe collecties, aanbiedingen en informatie van Unique Optiek & Optomotrie.

Nieuwsbrief