Opticien Tegelen

Ben je op zoek naar een opticien in Tegelen? Dan ben je bij Unique Optiek & Optometrie aan het juiste adres. Unique Optiek is de opticien van Tegelen en omgeving. Wij zijn gevestigd in het hart van Tegelen in een prachtig pand waar de deur voor iedereen openstaat. Bekijk onze contactgegevens.

Opticien Unique Optiek heeft alles wat je van een hedendaagse opticien mag verwachten en doet daar zelfs nog een schepje bovenop. Met de meest actuele collecties, ruime ervaring en deskundig advies. Hier ben je in goede handen!
Daarnaast is Unique Optiek de eerste winkel in Europa die kleurenblindbrillen verkoopt. De EnChroma brillen zijn uniek en bij Unique Optiek krijg je het juiste advies op maat.

Opticien Tegelen

Opticien Tegelen – Unique Optiek

De werknemers van Unique Optiek zijn ware vakspecialisten met onder andere specialisaties in brillen, contactlenzen, optometrie, kleurenblindheid en diabetes-glaucoomscreenings. Op locatie is er voldoende ruimte om aan de slag te gaan met het juiste advies en eventuele metingen. Bij Opticien Unique Optiek in Tegelen staan kwalitatieve zorg en de beste service voorop!

 

Contactlenzen

Een van onze specialisaties is het aanbieden van goede contactlenzen. We hebben vier deskundige die jou graag te helpen met vraagstukken omtrent daglenzen, harde lenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, nacht lenzen en medische lenzen. Gezamenlijk kijken we graag naar de juiste oplossing voor jouw oogprobleem.

Opticien Tegelen

Brillen

Als opticien in Tegelen hebben we uiteraard ook een groot assortiment aan brillen. De meeste brillen zijn voorradig zodat je ze direct in onze zaak kunt uitproberen. Onze brilspecialisten staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.

We nemen uitgebreid de tijd voor een oogmeting en kijken daarna naar de mogelijkheden en het juiste type monturen. Zo loop je de deur uit met de perfecte bril die bij jou en je levensstijl past.

Heb je al een keuze gemaakt en weet je precies wat je nodig hebt? Dan is het ook mogelijk om je bril online via onze webshop te bestellen.

 

Zonnebrillen

Naast een breed assortiment van brillen en contactlenzen heeft opticien Unique Optiek ook een divers assortiment aan zonnebrillen. Het aanbod varieert van standaard tot unieke monturen. Denk o.a. aan grote fashion merken zoals Ray-Ban, Serengeti en Tom Ford.

Je kunt online zonnebrillen reserveren en deze bij ons in de winkel komen passen. Of breng spontaan een bezoek aan ons! Wij helpen graag met je zoektocht naar de juiste zonnebril. Zonnebrillen op sterkte zijn tevens ook een mogelijkheid.

Opticien Unique Optiek & Optometrie is een erkend oog-zorg-specialist en daarom worden (bijna) alle onderzoeken vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht je hulp nodig hebben met je vergoedingen of heb je vragen? Kom langs of bel ons en dan helpen we graag verder.

Vergoedingen brillen & contactlenzen

Als opticien in Tegelen is Uniek Optiek een erkend oog-zorg-specialist. Dit betekent dat (bijna) alle onderzoeken en eventuele aanvullende zaken worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Kijk voorafgaand aan je bezoek altijd even na welke polis voor jou geldt en wat de voorwaarden zijn. Mocht je hier vragen of extra hulp bij nodig hebben, kom dan vooral langs en wij helpen je graag verder.