Opticien nabij Lomm

Woont u in Lomm en bent u op zoek naar een gespecialiseerde opticien? Unique Optiek & Optometrie nabij Lomm is de plek waar u een ruim aanbod aan brillen, zonnebrillen en lenzen kunt vinden. Wij bieden de beste merken brillen, zonnebrillen en contactlenzen aan voor een scherpe prijs. Opticien Lomm is uw opticien bij u in de buurt! Met 20 minuten bevindt u zich namelijk al in Tegelen!

Opticien Lomm – Unique Optiek & Optometrie

Opticien met een groot assortiment

Unique Optiek & Optometrie nabij Lomm heeft een ruim aanbod brillen, zonnebrillen en contactlenzen van de absolute topmerken. U hoeft zeker niet bang te zijn om niet het juiste montuur bij ons te vinden, want door ons ruime aanbod is er voor iedereen wel wat wils! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van het juiste montuur zodat u weer vrolijk de winkel verlaat!

Oogonderzoeken

Unique Optiek & Optometrie nabij Lomm biedt ook verschillende onderzoeken voor de ogen en andere behandelingen aan. We hebben een grote verscheidenheid van specialisaties en bieden daarom voor iedereen aan wat u op dat moment nodig heeft. Daarnaast werken wij alleen met deskundige specialisten (optometristen) die eventuele diagnoses gelijk kunnen vaststellen. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende aandoeningen aan het oog en kunnen u gelijk helpen met een eventueel behandelplan. Denk hierbij aan droge, pijnlijke of geïrriteerde ogen, wazig of dubbel zien, of als u last heeft van flitsen of vervelende velden in uw zicht.

Over Unique Optiek

Unique Optiek nabij Lomm heeft een breed en gevarieerd aanbod brillen en zonnebrillen van de beste merken, en dat bij u in de buurt. Wij hebben geen twijfels of u bij ons wel of niet zal slagen, want het assortiment van Unique Optiek biedt voor iedereen wel wat wils! Op zoek naar een simpele, nieuwe bril of juist naar een stijlvolle en hippe nieuwe zonnebril? Wij staan voor u klaar. Kom gerust een keertje langs of maak eenvoudig online een afspraak. Wie weet loopt u binnenkort vrolijk met uw nieuwe montuur de winkel uit!

Opticien Lomm – Unique Optiek & Optometrie

Reparatie van uw favoriete (zonne)bril

Daarnaast is Unique Optiek ook gespecialiseerd in het repareren van brillen. Mocht uw bril of zonnebril onverwachts kapot gaan en heeft deze reparatie nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden ambachtelijk vakmanschap aan en zullen uw bril of zonnebril binnen no-time weer repareren!  Bent u op zoek naar een opticien nabij Lomm? Stap gerust bij ons binnen en wij helpen u graag opweg!