Opticien Limburg

Woont u in het mooie Limburg en bent u op zoek naar een opticien die gespecialiseerd is in brillen en contactlenzen? Dan zit u bij Unique Optiek goed! Wij zijn te vinden in Tegelen en helpen u graag met het vinden van een nieuw montuur.

Opticien Limburg – Unique Optiek & Optometrie

Opticien Limburg – Unique Optiek

Wij bieden een ruim aanbod aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen voor een scherpe prijs. Wij zijn de gespecialiseerde opticien van Limburg! Ons assortiment bevat absolute topmerken wat betekent dat u altijd hoge kwaliteit kan verwachten. Ons assortiment is zo breed dat u niet bang hoeft te zijn om met lege handen naar huis te gaan. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren betreft de monturen en te helpen met al uw vragen. Wij willen natuurlijk niks anders dan dat u vrolijk de winkel verlaat!

Opticien Limburg – Unique Optiek & Optometrie

Oogzorg bij Unique Optiek

Unique Optiek & Optometrie in Limburg biedt diverse behandelingen voor uw ogen aan. Heeft u last van pijnlijke, droge of geïrriteerde ogen, wazig of dubbel zien, of als u last heeft van flitsen of vervelende velden in uw zicht. Onze professionals zijn gespecialiseerd in oogzorg en u bent bij ons in goede handen als het gaat om oogzorg. Onze deskundigen (optometristen) kunnen veel diagnoses gelijk vaststellen en zijn gespecialiseerd in het behandelen van de aandoeningen.

Contactlenzen voor iedereen

Bent u geïnteresseerd in contactlenzen en heeft u liever geen bril? Dat kan! Wij hebben namelijk ook een ruim aanbod aan contactlenzen waar u uit kunt kiezen. Ons aanbod bestaat onder andere uit enkelvoudige en multifocale lenzen, maar ook uit nachtlenzen! Wij zijn de contactlensspecialist van Limburg en helpen u graag met het vinden van de juiste contactlenzen.

 

Wij repareren uw (zonne)bril

Is uw favoriete bril of zonnebril gevallen en stuk, maar bent u nog niet toe aan een nieuw montuur? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van brillen en zonnebrillen en zorgen ervoor dat uw favoriete bril binnen no-time weer is gerepareerd! Ons ambachtelijk vakmanschap is iets waar we enorm trots op zijn en helpen u graag met de reparatie.

 

Over Unique Optiek Limburg

Unique Optiek Limburg biedt een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen van de beste kwaliteit. Wij hebben geen twijfels of u bij ons wel of niet zal slagen, want het assortiment van Unique Optiek biedt voor iedereen wel wat wils! Op zoek naar een simpele, nieuwe bril of juist naar een stijlvolle en hippe nieuwe zonnebril? Wij staan voor u klaar. Kom gerust een keertje langs of maak eenvoudig online een afspraak. Wie weet loopt u binnenkort vrolijk met uw nieuwe montuur de winkel uit!