Loading

26 hoya hoofd 1

ONTSPANNEN BEELDSCHERMKIJKEN MET BLUECONTROL

De nieuwe BlueControl coating voor brillenglazen van HOYA zorgt ervoor dat u ook zonder specifieke computerbril extra kijkcomfort heeft wanneer u naar een beeldscherm kijkt. Geen overbodige luxe in deze digitale wereld!

Overal beeldschermen

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met uw laptop, tablet, smartphone tv en (spel)computer bent u al snel een tijdje zoet. Zo bleek laatst uit een onderzoek dat een derde van de volwassenen 4 tot 6 uur per dag doorbrengt achter een beeldscherm en 14% zelfs tussen de 10 en 12 uur!

De nadelen van beeldschermen

Beeldschermen zijn dus onmisbaar, maar ze hebben ook een schaduwzijde: door het gebruik ervan worden onze ogen blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid ‘blauw licht’ . Dit blauwe licht zit ook in daglicht en helpt ons om wakker te blijven, maar doordat we er nu veel langer aan blootgesteld worden (ook als het donker is) kunnen vermoeidheid, slapeloosheid en overbelaste ogen het gevolg zijn. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 83% van de brildragers last heeft van de ogen bij beeldschermgebruik!

De oplossing: BlueControl van HOYA

BlueControl is een transparante coating die aangebracht wordt op uw brillenglazen en het blauwe beeldschermlicht neutraliseert. Daarnaast vermindert het lichtschitteringen en worden contrasten scherper. Hierdoor voorkomt u vermoeide en overbelaste ogen. BlueControl wordt aangeboden in combinatie met de duurzame Hi-Vision LongLife anti-reflectie coating van HOYA, een laagje dat uw brillenglazen krasbestendig maakt en zeer vuil-, vet-, stof- en waterafstotend. Dat is dus comfortabel kijken op een natuurlijke, duurzame manier.

Ga mee met de digitale tijd en gun uw ogen de rust van de BlueControl coating van HOYA. Kom langs voor meer informatie!

beeld illustratie glas hoya bluecontrol naast artikel