Loading...

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® daglenzen 12

ONGEKEND KIJKCOMFORT MET DE DAGLENZEN VAN ALCON

Het toonaangevende merk Alcon biedt kwalitatief hoogstaande daglenzen voor iedere kijkbehoefte. Zo beschikken de DAILIES® AquaComfort Plus® lenzen over maar liefst drie verschillende bevochtigingscomponenten en garanderen de hele dag een aangenaam comfort. Heeft u snel last van droge ogen? Dan zijn de DAILIES® TOTAL1 contactlenzen met een uniek watergradiënt uitstekend geschikt.

DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen

Alleen wanneer uw lenzen goed bevochtigt worden, draagt u deze met plezier. De DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om comfort. Zo beschikken de lenzen over maar liefst drie verschillende bevochtigingscomponenten. Elke keer als u met uw ogen knippert, komen deze bevochtigende elementen vrij. Dit resulteert in een fris en comfortabel gevoel.

DAILIES® TOTAL1 daglenzen

De DAILIES® TOTAL 1 contactlenzen bevatten een uniek watergradiënt, waardoor u de lenzen nauwelijks voelt tijdens het dragen. Het oppervlak van de hoog zuurstof doorlatende lens is zijdezacht en bestaat voor 80% uit water. Hierdoor bent u verzekerd van een superieur en aangenaam comfort, tot wel 16 uur lang!

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® daglenzen 13

Ook beschikbaar als multifocale lenzen

Scherp zien op alle afstanden zonder concessies? Zowel de DAILIES® AquaComfort Plus® als DAILIES® TOTAL1 daglenzen zijn verkrijgbaar in een multifocale variant. Dankzij uitgekiende technologie geniet u zowel van dichtbij, veraf als op tussenafstanden van een perfect zicht.

Wilt u weten welke daglenzen van Alcon voor u geschikt zijn? Unique Optiek & Optometrie in Tegelen vertelt u graag alles over DAILIES® AquaComfort Plus® en DAILIES® TOTAL1 lenzen.