Loading

OAKLEY BRILLEN: COMBINATIE VAN STIJL EN SPORT

Oakley is een sportmerk en combineert stijl en sport met kwalitatieve brillen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Naast brillen speciaal voor tijdens het sporten, heeft Oakley ook monturen voor alledaags gebruik. Ze zijn gemaakt volgens de laatste trends. De brillen hebben uiteraard een sportief design én zijn zeer geschikt voor actievelingen.

Bent u graag druk in de weer? Houdt u van tuinieren, wandelen of fietsen, dan zijn de dagelijkse monturen van Oakley perfect voor u. De brillen zijn licht van gewicht, super sterk en staan bekend om hun speciale rubber dat meer grip geeft. Dit speciale rubber, wat ervoor zorgt dat er méér grip ontstaat in het geval van transpiratie, wordt nog altijd gebruikt op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley brillen en is één van de vele bijzondere en innovatieve elementen van Oakley eyewear.

De keuze is breed; van titanium tot acetaat met of zonder rand. Wat u fijn vindt! U bepaalt het, maar wij helpen u daar graag bij. Kom langs en pas de brillen van Oakley gerust.

Oakley brillen 3