Loading...

1920x862 Hoofdbanner Zorgverdubbelaar 1 scaled

Verdubbel je zorgvergoeding

Actie 01-11-2022-t/m 31-1-2023*,

Wanneer je een aanvullende verzekering met brillenvergoeding hebt, verdubbelen wij deze tijdens onze actieperiode tot maximaal €150,-

Krijg je bijvoorbeeld €150,- vergoed van de zorgverzekeraar, dan ontvang je daar van ons €150,- korting bovenop. De actie is alleen geldig bij aankoop van een complete bril op sterkte en zelfs bij een multifocale uitvoering. Kom daarom langs in onze winkel en profiteer van extra veel voordeel, zodat je met een frisse blik het nieuwe jaar in kan!

Montuur en glazen tegen een scherpe prijs

Met een mooie, nieuwe bril die volledig bij je past laat je in een mum van tijd een frisse, verpletterende indruk achter. Dat weten we bij Unique Optiek als geen ander. Bovendien garanderen wij uitstekende glazen, omdat wij alleen met brillenglazen van A-merken werken.

Voorwaarden

Deze actie is geldig bij aankoop van een complete bril en wanneer u in het bezit bent van een aanvullende zorgverzekering waaronder u in 2022/2023 nog recht heeft op de brillenvergoeding.

De hoogte van de korting is gelijk aan het bedrag aan brillenvergoeding dat uw zorgverzekeraar daadwerkelijk vergoedt.

Indien uw zorgverzekeraar de declaratie afwijst, dan zullen wij u achteraf alsnog ook de teveel in mindering gebrachte vergoeding en korting aan u factureren. Check dus op voorhand zelf de hoogte van uw brillenvergoeding bij uw verzekeraar.

Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en niet voor verzekerden met een ‘complete bril’ als brillenvergoeding. Voor hen hebben wij andere speciale aanbiedingen.

In de maanden November, December 2021 en Januari 2022 verdubbelen wij de vergoeding van uw zorgverzekeraar tot maximaal € 150,-
(samen € 300,- max)