Loading...

Rodenstock Dneye

OOGMEETING 3.0

WIE VROEGER NAAR ZIJN OPTICIEN GING, KREEG EEN VRIJ EENVOUDIGE OOGMETING. JE HAD EEN MIN- OF EEN PLUS-AFWIJKING EN DAT WAS HET WEL ZO‘N BEETJE. LATER KWAM DAAR DE CILINDER BIJ. DE OPTICIEN KON NU OOK DE BOLLING VAN HET OOG MEENEMEN IN ZIJN BEREKENING. EEN GROTE STAP VOORWAARTS. ZEG MAAR OOGMETING 2.0.

NAUWKEURIGER METEN DAN OOIT
Dankzij de DNEye® scanner zijn we nu toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat dit apparaat nu in onze meetruimte staat.

Dneye

Beleef de revolutionaire oogtest met de Rodenstock DNEye® scanner.
Uniek in de wereld met meer dan 7.000 meetpunten die in je individuele brillenglazen worden geïntegreerd.
De enige manier om echt perfect zicht te ervaren.

Wist je dat… veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heb je altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ‘s nachts.

Wist je dat… de ooglens kantelt, wanneer men leest? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op het netvlies niet optimaal scherp is. Onze DNEye® scanner neemt deze kanteling daarom mee in zijn analyse. Hierin is dit apparaat uniek. Dit resulteert in extra meetgegevens die we gebruiken om het leesdeel van de glazen nog nauwkeuriger te slijpen. Hierdoor heb jij minder last van vermoeide en prikkende ogen.

Dankzij de nieuwste techniek worden beeldschermen steeds scherper. Fotocamera‘s leggen meer details vast. Dezelfde ontwikkeling voltrekt zich ook in de optiek. Wie optimaal wil profiteren van al deze vernieuwingen, begint natuurlijk met zijn bril.

Rodenstock combineert een revolutionair meetapparaat met de meest geavanceerde slijptechnieken. Het resultaat: volledig individuele brillenglazen. Glazen met een ongekende scherpte en helderheid. Hierdoor hoeven de hersenen zich minder in te spannen om het beeld dat zij binnenkrijgen te corrigeren, waardoor je meer ontspannen kijkt. Je ziet meer details, meer contrast en meer kleuren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en ‘s nachts. Een weldaad voor de ogen.

Maak  nu snel een afspraak voor deze revolutionaire oogmeting via onderstaande button.

Meer Nieuws

ZORGVERDUBBELAAR BIJ UNIQUE OPTIEK & OPTOMETRIE

Hoewel problemen met het gezichtsvermogen vaak worden veroorzaakt door aan de leeftijd gerelateerde oogaandoeningen, betekent dit niet dat we de zorg voor ons gezichtsvermogen kunnen verwaarlozen.

B.I.G. Vision® Oogmeetdag op donderdag 9 september

Hoewel problemen met het gezichtsvermogen vaak worden veroorzaakt door aan de leeftijd gerelateerde oogaandoeningen, betekent dit niet dat we de zorg voor ons gezichtsvermogen kunnen verwaarlozen.

Tips om je ogen gezond te houden

Hoewel problemen met het gezichtsvermogen vaak worden veroorzaakt door aan de leeftijd gerelateerde oogaandoeningen, betekent dit niet dat we de zorg voor ons gezichtsvermogen kunnen verwaarlozen.

Digitale oog-spanning een probleem van de 21e eeuw

In onze huidige wereld van overmatig gebruik van extreme bijvoeglijke naamwoorden zoals ‘episch’ of het toevoegen van ‘-mega’ aan een evenement, wordt het moeilijk om erachter te komen wat een echt probleem is versus wat een hype is.

De Eyewear Trends van 2021

We zijn verheugd over wat komen gaat met betrekking tot de bril-mode in 2020. Op basis van de mode-bladen hebben we ze teruggebracht tot deze 5 trends die zullen worden gespot bij beroemdheden en stijliconen.

Bril-ontwerpen van Cari Zalloni verwierven een cult-aanhang in de jaren tachtig

Spike Lee en Run DMC namen ze op in urban fashion. Tegenwoordig worden ze gevierd als echte klassiekers, ook buiten de hiphop-gemeenschap.

Wat is Astigmatisme?

Astigmatisme is een veelvoorkomend probleem met het gezichtsvermogen. Het veroorzaakt een wazig beeld dat in de meeste gevallen kan worden gecorrigeerd. Hier is hoe het werkt.

Gratis Lenzencheck bij Unique Optiek & Optometrie

Regelmatig last van vermoeide ogen? Zie je de laatste tijd onscherp? Heb je branderige en of gevoelige ogen? Meld je dan nu aan voor de gratis lenzencheck!