Loading

CAZAL 12002

BRIL-ONTWERPEN VAN CARI ZALLONI VERWIERVEN EEN CULT-AANHANG IN DE JAREN TACHTIG

Spike Lee en Run DMC namen ze op in urban fashion. Tegenwoordig worden ze gevierd als echte klassiekers, ook buiten de hiphop-gemeenschap.

Bril-ontwerpen van Cari Zalloni verwierven een cult-aanhang in de jaren tachtig en bleven hip.  Het designerlabel CAZAL creëerde een kenmerkende look met expressieve en gedurfde ontwerpen; een look die als veilig en tijdloos kan worden beschouwd.  Het label dankt veel van zijn blijvende kracht aan een compromisloze toewijding aan kwaliteit.

Exclusieve materialen zoals titanium en goud zorgen voor de extra vonk in termen van flair.  Voeg toe aan die precisie-engineering en talrijke kwaliteitscontroles in een reeks van 70 productiestappen voor elk paar CAZAL’s.

De toewijding aan vakmanschap leeft vandaag en nu, aangezien het ontwerpteam geselecteerde CAZAL Legends terugbrengt in authentieke heruitgaven tot in het kleinste detail.

cazal 954x1024 1

Meer Nieuws

GRATIS ZONNEGLAZEN BIJ AANSCHAF COMPLETE BRIL

Hoewel problemen met het gezichtsvermogen vaak worden veroorzaakt door aan de leeftijd gerelateerde oogaandoeningen, betekent dit niet dat we de zorg voor ons gezichtsvermogen kunnen verwaarlozen.

Tips om je ogen gezond te houden

Hoewel problemen met het gezichtsvermogen vaak worden veroorzaakt door aan de leeftijd gerelateerde oogaandoeningen, betekent dit niet dat we de zorg voor ons gezichtsvermogen kunnen verwaarlozen.

Digitale oog-spanning een probleem van de 21e eeuw

In onze huidige wereld van overmatig gebruik van extreme bijvoeglijke naamwoorden zoals ‘episch’ of het toevoegen van ‘-mega’ aan een evenement, wordt het moeilijk om erachter te komen wat een echt probleem is versus wat een hype is.

De Eyewear Trends van 2020

We zijn verheugd over wat komen gaat met betrekking tot de bril-mode in 2020. Op basis van de mode-bladen hebben we ze teruggebracht tot deze 5 trends die zullen worden gespot bij beroemdheden en stijliconen.

Wat is Astigmatisme?

Astigmatisme is een veelvoorkomend probleem met het gezichtsvermogen. Het veroorzaakt een wazig beeld dat in de meeste gevallen kan worden gecorrigeerd. Hier is hoe het werkt.

Gratis Lenzencheck bij Unique Optiek & Optometrie

Regelmatig last van vermoeide ogen? Zie je de laatste tijd onscherp? Heb je branderige en of gevoelige ogen? Meld je dan nu aan voor de gratis lenzencheck!

LookAdd brillen

LOOKADD BRILLEN Hoewel sommige mensen jarenlang met één montuur doen, zouden anderen het liefst iedere dag willen willen switchen. Omdat iedere outfit om een andere bril vraagt of omdat ze simpelweg niet kunnen kiezen. Geldt dat laatste ook voor u? Dan heeft Unique Optiek & Optometrie in Tegelen een brillenmerk in huis waar u blij [...]