Loading...

Rodenstock Dneye

Brillenglazen die het complete zichtsysteem ondersteunen

we kijken namelijk niet alleen met onze ogen, maar ook met ons brein. Met onze Biometrisch Intelligente Glazen ziet u scherper dan ooit tevoren. Hoe zit dat precies?

De biometrische oogmeetspecialisten van Unique Optiek leggen uit: ‘Wat we waarnemen met onze ogen is de basis voor de beslissingen die we nemen met onze hersenen. Scherp zicht is dus superbelangrijk. De meeste brillenglazen worden geproduceerd op basis van een standaard oogmodel, dat overeenkomt met slechts 2% van alle ogen wereldwijd.

Ons streven is om brillenglazen aan te bieden die 100% overeenkomen met de ogen van de drager en zo de hersenen optimaal ondersteunen bij het zien, zodat de brildrager de best mogelijke informatie ontvangt’.

Een compleet biometrisch oogmodel

 Met de DNEye® Scanner van Rodenstock worden van elk oog duizenden datapunten gemeten.

Deze individuele data gebruiken we voor de productie van uw persoonlijke brillenglazen – dit is Unique in de optiek. Net zo uniek als uw zicht, dat nog scherper kan. Wij adviseren daarom

Biometrisch Intelligente Glazen.

KOSTELOOS OOGONDERZOEK

Wilt u ook een Unique oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van

Biometrisch Intelligente Glazen?

 

Maak dan snel een afspraak via 077-3731453 of contact@uniqueoptiek.nl voor een meting tijdens de B.I.G. Vision® Oogmeetdag op donderdag 9 september 2021 tussen 10:00 – 17:00 uur.

 

U ontvangt deze dag

€ 100,- cadeau op een

paar multifocaal glazen

en € 60,- op een paar

enkelvoudige glazen!

Niet i.c.m. andere acties.