Loading

lookizi header multifocale lenzen

MULTIFOCALE LENZEN, DE IDEALE VERVANGING VAN DE LEESBRIL

Bijna iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken, het lezen wordt moeilijker. Heel vervelend, want u wilt scherp kunnen zien op alle afstanden, veraf en dichtbij. We noemen deze verandering in zicht ook wel presbyopie (ouderdomsverziendheid). Wanneer u te maken heeft met presbyopie zijn er een aantal oplossingen mogelijk. U kunt kiezen voor een leesbril of multifocale brillenglazen, maar ook contactlenzen zijn multifocaal verkrijgbaar!

Kies voor comfort, dus kies voor multifocale contactlenzen

Lenzen zijn ideaal. U ziet namelijk geen randen van brillenglazen en u ziet in alle richtingen scherp, zowel veraf als dichtbij! Met multifocale lenzen kunt u zonder problemen een boek lezen, computeren, autorijden en sporten.

Er is zelfs heel veel keuze op het gebied van multifocale lenzen. Wilt u graag harde lenzen? Dat kan, Conform® lenzen zijn ideaal als multifocale oplossing. Wilt u toch liever zachte lenzen? Ook dat is mogelijk. De maatwerklenzen van Indivisual worden speciaal voor u gemaakt. Maar ook meer standaardoplossingen zoals de maandlenzen van Miru zijn verkrijgbaar als multifocale lens.

De voordelen van multifocale lenzen:

  • Scherp zien op alle afstanden én in alle richtingen
  • Voor elk oog een passende lens
  • Geen gedoe met een aparte leesbril
  • Minder last van vermoeide ogen

Maak vrijblijvend een afspraak met onze contactlensspecialist en laat u informeren over de voordelen en het comfort van multifocale lenzen.

conform naast artikel