Loading...

multifocale lenzen

Geen bril meer door de multifocale lenzen

Multifocale lenzen wat nu? Stel je draagt al heel lang contactlenzen, omdat je nu eenmaal niet van een bril houdt. Maar: nu ben je boven de veertig en worden de armen ineens te kort. Nou ja, je krijgt meer moeite met het lezen van de cijfers van uw telefoon, van de lettertjes op het etiket van dat biologische soepje, kortom: niet zoals het moet. Eigenlijk is een leesbril nodig, maar je draagt contactlenzen

Meer informatie? Kom langs de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen!

multifocale lenzen 2

De voordelen van multifocale lenzen

Wat te doen? Al sinds een aantal jaren bestaan de multifocale lenzen, zowel in zachte als in vormvaste materialen. Met deze contactlenzen zien we op alle afstanden scherp, dus als je je opmaakt voor de spiegel, maar ook als je een recept voorleest in de keuken.

Eerlijk is eerlijk, wennen aan deze lenzen gaat niet altijd vanzelf. Samen met onze contactlensspecialist ga je uitgebreid aan de gang. Wij kijken samen naar de situatie en zoeken de perfecte lens voor je uit.

Unique Optiek, specialist in multifocale lenzen

Maar weten over multifocale lenzen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen bij de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

 

Contactgegevens

Unique Optiek & Optometrie
Kerkstraat 51
5931 NM Tegelen
077-3731453
contact@uniqueoptiek.nl

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 20.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand formulier.