Loading

MICHAEL KORS BRILLEN EN ZONNEBRILLEN GEVEN VORM AAN STIJL

De wereldberoemde Michael Kors brillen en zonnebrillen stralen door en door luxe en klasse uit, met een fantastische look als resultaat. Diverse vormen komen aan bod (lees: van cat eye tot vlinder), waarbij volumineuze monturen de leiding nemen. Benieuwd welke exemplaren wij in huis hebben? Vraag het de opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen telefonisch of lees meer.

Klassieke, moderne en verrassende monturen

Wij bekennen: Michael Kors brillen en zonnebrillen blijven ons keer op keer verrassen. Van klassiek gevormde monturen tot brillen met een juist modieuze uitstraling. Michael Kors heeft het allemaal en put juist daaruit zijn kracht. Onder andere de bekende, populaire designs zoals de aviator bril en het cat eye model passeren de revue. Ook gespot: het vierkante, oversized montuur dat door Michael Kors is voorzien van opvallende printjes. Zo is iedere bril die u kiest uniek en daarmee uw look ook.

Luxueuze Michael Kors brillen en zonnebrillen met oog voor detail

De ontwerpers achter Michael Kors brillen en zonnebrillen hebben als geen ander oog voor details. Ieder montuur wordt met de grootste precisie in elkaar gezet en niets wordt aan het toeval overgelaten. De kwaliteit en comfort van dit luxe merk is dan ook standaard tot in de details geperfectioneerd, waardoor de Michael Kors brillen en zonnebrillen jaren met u meegaan!

Nieuwsgierig geworden naar de Michael Kors brillen en zonnebrillen? Dat begrijpen we bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen als geen ander. Ervaar ze bij ons in de winkel of bel/mail ons. Onze opticien staat voor u klaar!