Loading

met nachtlenzen scherp zien overdag 1

MET NACHTLENZEN SCHERP ZIEN OVERDAG

Overdag zonder bril scherp zien, zonder pijnlijke ingreep? Dat kan nu!

Er zijn lenzen die u alleen maar ‘s nachts hoeft te dragen, zodat u overdag zonder bril of lenzen het scherpste zicht heeft. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat u er iets van merkt – uw ogen. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van dit soort lenzen. Daarmee heeft u volledige vrijheid, want overdag hoeft u geen bril of lenzen meer te dragen.

Hoe werkt zo'n lens?

De lens heeft geen direct contact met het hoornvlies, maar drijft op de traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm dat de voorkant van het hoornvlies ietsje platter wordt. Daardoor kunt u dan overdag scherp zien. Het grote voordeel van alleen ‘s nachts lenzen dragen is dat uw ogen overdag volledige rust krijgen. De meeste mensen die deze lenzen dragen kunnen na twee tot drie nachten de hele dag al goed zien zonder bril of lenzen. En na een week is het resultaat optimaal. Als u ‘s morgens wakker wordt, doet u uw lenzen gewoon uit en gaat u aan de slag. En dat geeft u een heerlijk vrij gevoel. Zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien. En als u ‘s nachts even wakker wordt, kunt u met die lenzen in ook gewoon goed zien.

Deze lenzen zijn een prima alternatief voor een laserbehandeling. Veel mensen vinden een laserbehandeling eng. Mocht u om de een of andere reden uw lenzen niet meer willen dragen, dan kunt u altijd terug naar uw lenzen of bril. Uw ogen gaan dan na een paar dagen vanzelf weer naar de oorspronkelijke situatie terug.

Het materiaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op uw oog. Ze zijn veilig en u kunt ze de hele nacht dragen. U hoeft er niet aan te wennen, want u voelt ze ‘s nachts niet. Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. En vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen.

met nachtlenzen scherp zien overdag hoofd staand 1