Loading...

LOOKADD BRILLEN

Hoewel sommige mensen jarenlang met één montuur doen, zouden anderen het liefst iedere dag willen willen switchen. Omdat iedere outfit om een andere bril vraagt of omdat ze simpelweg niet kunnen kiezen. Geldt dat laatste ook voor u? Dan heeft Unique Optiek & Optometrie in Tegelen een brillenmerk in huis waar u blij van wordt: LookAdd. Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken.

Mix and match met LookAdd brillen

“Laat je kleuren spreken”, luidt een uitspraak van het brillenmerk LookAdd. En zo is het maar net! Met een LookAdd bril draagt u altijd een montuur dat volledig bij uw outfit en persoonlijkheid past. Is het tijd voor iets nieuws? Geen probleem! In een handomdraai verandert u namelijk de uitstraling van het montuur naar een nog vrolijker of indien gewenst minder uitgesproken exemplaar. Bij LookAdd vindt u namelijk tal van frames in verschillende sprekende kleuren en stijlen. Denk aan een Piet Mondriaan-, regenboog- of Delfts blauw print. Maar ook effen kleuren als bordeauxrood, groen of grijs zijn een optie.

LookAdd 5

LookAdd brillen: hoe werkt het?

LookAdd biedt met haar monturen een uniek concept. Het werkt namelijk op een bijzondere manier. Zo kiest u eerst één van de negen basis-monturen, die variëren van het bekende vlindermontuur tot rond, vierkant of ovaal. Daarna wordt het nóg leuker, omdat u voor de verschillende magnetische covers in diverse stijlen kunt kiezen. Hiermee stijl u in een handomdraai uw eigen bril.

Zou je het liefst elke dag een andere bril dragen? Wacht dan niet langer en stap binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen en maak kennis met LookAdd!