J.F. Rey

J.F.Rey ontwerpt al sinds de jaren 80 elegante brillen voor dames en heren.

Sinds hij zijn vrouw Joelle ontmoette, is hun liefde voor stijlvolle brillen nooit vervaagd. In 1995 richtten ze samen het Maison J.F.Rey op om innovatieve, hoogwaardige collecties optische monturen en zonnebrillen te presenteren.

Het avontuur is sindsdien voortgezet, gebaseerd op nieuwe ontmoetingen en enthousiasme en een filosofie die gebaseerd is op hoge normen, knowhow en ondernemersvrijheid.

Creatief, innovatief en zeer eigentijds, het merk J.F.Rey onderscheidt zich door de visuele kracht van zijn modellen, met een oneindig kleurenpalet dat elk montuur een absoluut unieke stijl geeft.

Levendige kleuren, minimalistische lijnen, innovatieve materialen en onberispelijke afwerkingen, de JF Rey-collecties onderscheiden zich door hun elegantie en originaliteit. Tussen traditie en innovatie kan iedereen Jean-François Rey monturen dragen.

Discretie of openbaring, metaal, exclusief acetaat of gecombineerd, het merk biedt duizend manieren, van de meest sobere tot de meest originele stijl. Voor een onderscheidende, chique en urban look.

Artikelen 1–16 van 31
Toonartikelen per pagina