Loading

alcon dailies total multifocale lenzen

LAAT U VERRASSEN DOOR DE DAILIES TOTAL1® MULTIFOCALE LENZEN

Bent u een buitenmens of een echte zonaanbidder? Trek er dan deze zomer op uit met de DAILIES TOTAL1® multifocale lenzen van Alcon. Deze lenzen zijn ideaal voor het buitenleven. De contactlenzen zijn voorzien van een watergradiënt dat zorgt voor uitstekend comfort en een ononderbroken gezichtsscherpte.

De zomer vraagt erom om naar buiten te gaan en van de natuur te genieten. Dankzij de hoogzuurstofdoorlaatbare kern en een ultrazachte gel aan het oppervlak zijn deze multifocale contactlenzen uitermate geschikt voor iedereen die graag in de buitenlucht is.

Kijkgemak, de hele dag lang

Ook aan het eind van de dag hoeft u zich geen zorgen te maken over het kijkgemak dat de DAILIES TOTAL1® lenzen u bieden. De lenzen zijn namelijk gemaakt met SmarTears™ technologie. Dit zorgt ervoor dat uw ogen altijd bevochtigd blijven. Droogte en discomfort zijn dus geen probleem!

Echte mensen, echt comfort met DAILIES TOTAL1®

Voor meer informatie over de DAILIES TOTAL1® multifocale lenzen of één van de andere contactlenzen van Alcon bent u van harte welkom in onze winkel. U vindt ons in Tegelen.

alcon dailies total lenzen naast 2