Loading

KINDEREN ONTWERPEN DE NIEUWE KINDERBRILLENCOLLECTIE VAN J.F. REY

Bij het uitzoeken van een nieuwe bril voor uw zoon of dochter is het natuurlijk van belang dat jullie een model kiezen dat goed bij hem of haar past. Soms is het lastig om precies de juiste vorm, kleur en grootte te vinden waar hij/zij zich fijn bij voelt. Ontwerpers van het Franse brillenhuis J.F. Rey hebben voor de nieuwe Kids & Teens eyewear collectie een wel heel bijzondere aanpak gekozen: de brillen zijn door kinderen zelf ontworpen (uiteraard in samenwerking met het J.F. Rey design team).

Kwaliteit voor de kids! Kosten noch moeite worden gespaard als het gaat om de verzorging van iemands dierbaarste bezit, de kinderen. Logisch dat ook oogzorg hierbij hoort! Als vooraanstaande eyewearfabrikant is het voor Ray-Ban dan ook vanzelfsprekend om voor de kids dezelfde kwaliteit en modieuze kinderbrillen te maken. De brillen hebben uiteraard dezelfde materialen als de “grote-mensenbrillen”. Daarnaast zijn de brillen in de junior lijn extra robuust gemaakt om zich aan te passen aan de energie en flexibiliteit van hun dragertjes.

Het oog wil ook wat, dat zit wel goed met de hippe kinderbrillen van Ray-Ban. U bent welkom bij ons in Tegelen om te passen.

Kids & Teens

Tijdens een tweedaags durende workshop mochten kinderen van tussen de 4 en 16 jaar in het atelier hun ideale bril ontwerpen. Van kleur en materiaal tot vorm en grootte, de kinderen mochten hun fantasie de vrije loop laten. Het resultaat: kleurrijke en eigenwijze kinderbrillen, voor iedere persoonlijkheid wel een passend model. De collectie bestaat uit 19 frames die de namen dragen van de kinderen die bijgedragen hebben aan het ontwerp. De gehele collectie is verkrijgbaar in 70 unieke kleuren en in zowel metaal als acetaat. Zoekt u een nieuwe bril voor uw kind in de leeftijd van 4 tot 16 jaar? Kom eens langs in de winkel, er zit vast iets voor hem of haar tussen!

J.F. Rey: voor iedereen

Naast de Kids & Teens brillencollectie heeft J.F. Rey diverse zonne- en correctiebrillen lijnen voor zowel dames als heren. Kenmerkend voor alle J.F. Rey collecties is het unieke en originele design waarin veel gebruik wordt gemaakt van opvallende kleuren en bijzondere materialen.

Maison Jean-François Rey

Het Franse familiebedrijf, dat in Marseille is opgericht door designer Jean-François Rey, ontwerpt brillen en zonnebrillen die gelinkt zijn aan de wereld van mode en design. De brillen worden met de hand gemaakt in Frankrijk, waarbij per model tussen de 150 en 200 handelingen uitgevoerd worden. Schaft u een J.F. Rey bril aan, dan bent u gegarandeerd van een knap staaltje vakmanschap en originaliteit!