Loading

J.F. REY DOUBLE JEU BRILLEN: BIJZONDER EN KLEURRIJK

Hoe ziet de perfecte bril voor u eruit? Met het onwijs grote aanbod is het misschien moeilijk om deze vraag te beantwoorden. Als u meteen denkt aan woorden als kleurrijk, opvallend of bijzonder, dan laten we u bij Unique Optiek & Optometrie maar al te graag kennismaken met de Double Jeu brillen van J.F. Rey. De monturen zijn voorzien van grafische lijnen in verschillende kleuren en diktes. Dit geeft de brillen een innovatieve en excentrieke uitstraling.

Bijzondere en opvallende brillen

Het Franse merk J.F. Rey staat bekend om zijn brede collectie monturen, beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Om brildragers keer op keer te kunnen verrassen, is innovatie een belangrijk speerpunt. Creativiteit vormt hierin een belangrijke factor. Met de Double Jeu collectie biedt het bekende brillenmerk een bijzondere, kleurrijke en vernieuwende reeks monturen voor de brildrager die op zoek is naar iets origineels. De monturen zijn te herkennen aan de grafische lijnen, die de brillen een unieke en eigentijdse uitstraling geven.

Double Jeu J.F. Rey 7

Vernieuwende, kleurrijke brillen met grafische lijnen

Bij een uitgesproken, bijzondere persoonlijkheid hoort over het algemeen een kleurrijk montuur waarmee een statement kan worden gemaakt. Double Jeu brillen van J.F. Rey zijn hiervoor uitermate geschikt. De grafische lijnen spelen namelijk volledig in op de trend van het moment. En door verschillende (contrasterende) kleuren, vormen en diktes te gebruiken, geeft J.F. Rey hieraan een unieke twist. Bij sommige monturen sluiten de lijnen naadloos aan op het glas, in andere gevallen lijken de glazen in de bril te zweven. Kortom: de Double Jeu staan voor creativiteit, innovatie en originaliteit en zijn een ware lust voor het oog.

De bijzondere Double Jeu brillen van J.F. Rey met eigen ogen bewonderen? Aarzel dan niet en neem gerust een kijkje bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. We geven graag advies!