Loading

J.F. REY BRILLEN ‘HELLO DARLING’ HIGHLIGHTEN UW LOOK

Oogstrelend mooi: dat is hoe wij van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen J.F. Rey brillen seizoen na seizoen omschrijven. Zo ook de ‘Hello Darling’ collectie, die vele harten doet veroveren met haar originele designs. Het accent ligt op de bovenkant van de monturen, waar diverse kleuren de aandacht trekken.

Artistieke monturen

In de optiekwereld staat Jean-François Rey – het creatieve brein achter J.F. Rey brillen – bekend als één van de grondleggers van de hedendaagse brilmode. Met innovatie als rode draad weet hij dan ook keer op keer te verrassen met unieke en gedurfd designs. Het mooie aan de ‘kunstwerkjes’ is dat ze bijna artistiek te noemen zijn. Zo mooi, zo gedetailleerd en zo creatief.

‘Highlighted eyebrows’

De J.F. Rey brillen uit de ‘Hello Darling’ lijn zijn in de basis gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium, waarbij de ‘pop of colour’ aan de bovenkant geheel van aluminium is. Of u nu gaat voor ‘highlighted eyebrows’ (JF2940) of kies voor een dubbele neusbrug (JF2939): een statement look is met deze monturen verzekerd.

J.F. Rey brillen vertegenwoordigen de perfecte balans

De silhouettes van deze J.F. Rey brillen zijn de perfecte vertegenwoordiging van balans tussen volume, structuur, vorm en contrast. Ook wat betreft details stelt Mr. Rey u niet teleur. Come closer en richt uw blik maar eens op het unieke scharniertje van het montuur. Een piepklein element dat een groots verschil maakt en nét dat beetje extra karakter aan het montuur geeft.

Benieuwd welke J.F. Rey brillen u vindt bij Unique Optiek & Optometrie? Maak een afspraak of stap gezellig spontaan binnen. Onze opticien laat u graag haar persoonlijk geselecteerde selectie zien. Tip: bent u in de buurt van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo? Dan staat u zo bij ons binnen.