Loading

J.F. REY BRILLEN 'CARBONWOOD': LICHT, STERK ÉN VEELZIJDIG

Maak kennis met de J.F. Rey brillen uit de Carbonwood collectie: lichte, veelzijdige én sterke monturen waarbij kwaliteit de boventoon voert. Ideaal voor dames en heren die voorkeur geven aan een sportieve doch chique look die gekenmerkt wordt door een uiterst gedetailleerde afwerking. Houdt u – net als de designers van JF. Rey – van hoogwaardige hoogstandjes? Dan ziet de opticien van Unique Optiek & Optometrie u graag in haar winkel in Tegelen.

Monturen van carbon, hout en gekleurd glasvezel

Dat carbon het uitgangspunt is van de J.F. Rey brillen ‘Carbonwood’, hoeven we u met die nietsverhullende naam hoogstwaarschijnlijk niet uit te leggen. Wel willen we u graag meenemen in de totstandkoming van deze monturen en het succes hiervan. Zo heeft het J.F. Rey team een zeer scherp oog voor het maken van de juiste combinaties. Er wordt onder andere gewerkt met carbon, sandel- en cederhout, waarbij gekleurd glasvezel een sportief randje aan het geheel geeft.

Een waar feestje om te zien én te dragen

De combinatie van diverse materialen zorgt er niet alleen voor dat deze J.F. Rey brillen ijzersterk zijn, Ook heeft het een reeks prachtige monturen als resultaat. Wij verklappen: Ronde vormen en zacht afgeronde hoeken, waarin kleuraccenten op prachtige wijze versterking bieden. Overigens zijn deze creaties niet enkel een feestje om te dragen. Ook degene die u tegenover u heeft zal aangenaam verrast zijn door de gedetailleerde afwerking. U zult het merken als u de brillen bij ons in de winkel komt bekijken: hoe meer u inzoomt, hoe meer u ziet. It’s all about details, right?

J.F. Rey brillen ontstaan uit vakmanschap

Als we het over details hebben, mogen we zeker het productieproces van deze J.F. Rey brillen niet vergeten. Zo worden de monturen gemaakt door platen carbon met hout en glasfiber in een specifieke volgorde te leggen en aan elkaar te lijmen met natuurlijke hars. Om de optimale sterkte en hoge elasticiteit te kunnen garanderen, wordt de uiteindelijk kern geperst en in een speciale oven geplaatst voor warmtebehandeling. Waar vakmanschap dus, met een robuuste look & feel als eindproduct.

Zet samen met de opticien van Unique Optiek & Optometrie de eerste stap naar een hoogwaardig en robuust montuur. Wij hebben een prachtige selectie J.F. Rey brillen voor u klaarliggen. Kom gerust eens langs, vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo staat u zo bij ons in de winkel.