Loading

J.F. REY BLOW UP: MODIEUZE, SCHROEFLOZE BRILLEN

Als u op zoek bent naar een innovatief, stijlvol, bijzonder en sterk montuur, denk dan zeker eens aan de Blow Up collectie van J.F. Rey. De brillen uit deze nieuwe collectie hebben een unieke uitstraling omdat ze zijn gemaakt van een combinatie van metaal én acetaat. Bovendien zijn de brillen volledig schroefloos. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen kunt uw toekomstige bril proberen.

Schroefloze monturen van metaal en acetaat

Brillen worden over het algemeen gemaakt van metaal óf acetaat. Een combinatie van deze materialen is er één die ook voorkomt. J.F. Rey geeft aan dit bijzondere samenspel van materialen met de Blow Up collectie een erg bijzondere twist. Eentje die ervoor zorgt dat één van deze brillen eigenlijk onmisbaar is in uw garderobe. De brillen hebben namelijk een vloeiend design, dat de focus legt op metaal, waarbij het gebruik van acetaat voor subtiele nuances zorgt. Tot slot wordt het montuur door de glazen bijeengehouden en zijn de brillen óók nog eens volledig schroefloos. Dit geldt ook voor de brillenpootjes. Deze zijn flexibel en dit komt de perfecte pasvorm en hiermee dus ook het draagcomfort ten goede.

J.F. Rey Blow Up 7

J.F. Rey Blow Up brillen in verschillende stijlen

De monturen uit de Blow Up collectie van J.F. Rey zijn er voor mannen en vrouwen. Er zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar. Ook wat de vormen en kleuren betreft, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Dit heeft alles te maken met de contrasten en de mate van transparantie van het acetaat, die variëren van mat tot glimmend of juist een zachte uitstraling. De mix van materialen zorgt ervoor dat verschillende kleuren met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Bent u benieuwd geworden naar de Blow Up brillen van J.F. Rey? Stap dan gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen en scoort hét accessoire voor een verpletterende look!