Loading

J.F. REY KINDERBRILLEN: KLEURRIJK, VEELZIJDIG EN TRENDY

Het Franse brillenmerk J.F. Rey biedt een fraaie, bonte collectie brillen voor kinderen en tieners. De kinderbrillen zijn voorzien van originele designs en oogstrelende, trendy kleurpatronen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast dat de monturen er prachtig uitzien, kunnen ze dus ook tegen een stootje! Benieuwd geworden? Kom dan samen langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

Vind de perfecte kinderbril bij J.F. Rey

De brillencollectie van J.F. Rey biedt een veelzijdige keuze monturen voor vrolijke kinderen en tieners van 4 tot 16 jaar. Omdat de ontwerpers bij J.F. Rey beschikken over unieke technieken en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, blijft het aanbod zich uitbreiden. Zo is er voor iedereen wat wils. Van een opvallend, zeshoeking montuur tot een subtiel vlindermontuur. Ook op het gebied van print is de keuze reuze. Denk aan prachtige kleurmixen, vrolijke polkadots, stoere strepen, speelse kleurverlopen of een metaallook. Kortom, één ding is dus zeker: ook voor uw kind heeft J.F. Rey een passende, hippe bril.

Een kinderbril dragen en toch onbezorgd spelen, leren en leven

Met een kinderbril van J.F. Rey kan uw kind onbezorgd spelen, leren en leven. De monturen zijn gemaakt van katoenacetaat. Dit is een sterk, slijtvast materiaal dat fijn aanvoelt. Daarnaast hebben de brillen een goede pasvorm, zitten ze lekker en zijn ze ontworpen om vrij te genieten van elk moment.

Mag uw kind een eerste bril uitkiezen of is hij of zij op zoek naar een nieuw montuur? Denk dan aan de kinderbrillen van J.F. Rey. Kom samen langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.