Loading

J.F REY KINDERBRILLEN VOOR VROLIJKE KIDS EN TIENERS

Kinderbrillen zijn in tal van varianten verkrijgbaar. Dit geldt ook zeker voor de monturen van het merk J.F. Rey. Dat is belangrijk, want óók kids en tieners moeten optimaal van het leven kunnen genieten en alles perfect mee kunnen krijgen. Op school, maar ook in hun vrije tijd. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen laten we jullie graag kennis maken met de uitgebreide, kleurrijke en bijzondere collectie J.F. Rey kinderbrillen.

Bijzondere, kleurrijke kinderbrillen

Gaat u samen met uw zoon of dochter een kinderbril kopen? Denk dan aan de bijzondere monturen van het merk J.F. Rey. De designers van het bekende Franse merk kennen de optiekwereld als geen ander en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren, materialen én techieken. Wat materiaal- en kleurgebruik betreft, blijven de ontwerpers trouw aan de herkenbare stijl van het merk. Er zijn dan ook enorm veel verschillende brillen voor kids en tieners verkrijgbaar. Denk hierbij aan subtiele monturen in neutraal grijs of zwart, maar ook opvallende kleuren en kleurcombinaties waar J.F. Rey ook met haar brillen voor volwassenen bekend om staat. Wie weet wordt uw zoon of dochter wel helemaal blij van een bril met verschillende kleuren, polkadots, stoere strepen of een speels kleurverloop!

J.F. Rey brillen kunnen tegen een stootje

Net zoals bij volwassenen, geldt óók voor kinderen dat een bril alleen met plezier wordt gedragen als deze precies bij de brildrager past. Dit is belangrijk, want met een geschikte bril ziet uw zoon of dochter alles bijvoorbeeld ook weer goed op school. Toch wordt een kinderbril niet uitsluitend gedragen wanneer uw kind of tiener ‘in de banken zit’. Integendeel: de kleintjes zijn nieuwsgierig, gaan op avontuur en houden van buitenspelen en óók de tieners gaan maar al te vaak op pad. Hier houdt J.F. Rey ook rekening mee. De monturen zijn gemaakt van katoenacetaat en kunnen hierdoor tegen een stootje. Het materiaal is sterk en voelt bovendien fijn aan. Tot slot wordt ook een goede pavorm gegarandeerd, dus uw kind zit met een J.F. Rey bril altijd goed!

Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen zijn we enthousiast over J.F. Rey kinderbrillen en we zijn er zeker van dat zowel u als uw zoon of dochtertje er ook blij van wordt. Meer weten? Kom dan gerust een langs om de monturen te proberen.