Loading

INFINITY VIEW SILHOUETTE BRILLEN: BOOST UW BUSINESS LOOK

Uw zakelijke outfit krijgt met één van de Silhouette brillen uit de Infinity View-serie per direct een glamoureuze boost. Uw kantoor look wordt immers niet enkel gemaakt door die ene kokerrok of dat ene maatpak. Ook accessoires als een stijlvol horloge, bijpassend sieraden en – inderdaad – een passende bril maken het verschil. Het Oostenrijkse Silhouette maakt vele business vrouwen en zakenmannen enthousiast en zet daarmee wederom een succesvolle stap in de wereld van oogzorg en -mode. De opticien van Unique Optiek & Optometrie verwelkomt u van harte in haar winkel in Tegelen om de Silhouette brillen zelf te komen ‘ervaren’.

Montuur dat wordt gepersonaliseerd in eigen Lens Lab

De tijdloze en hoogwaardige Infinity View Silhouette brillen worden tot in de details gepersonaliseerd in het eigen Lens Lab van het label. Elk montuur is dusdanig ontworpen dat uw persoonlijkheid maximaal geaccentueerd wordt. Het resultaat? Een voorkomen waarmee u bij elke zakelijke meeting de stijlvolle toon zet, waarbij comfort én zelfvertrouwen de boventoon voeren.

Betoverende combinatie van subtiele glamour en ongeëvenaard comfort

De Infinity View Silhouette brillen zijn samen te vatten als een betoverende combinatie van subtiele glamour en ongeëvenaard comfort. Met geavanceerde productiemethodes en kwaliteitsrijke materialen creëert het merk indrukwekkende brillen op sterkte met een tijdloze uitstraling. Door de moderne, transparante monturen loopt uw blikveld oneindig door. Natuurlijk mag u bij de monturen uit de Infinity View-serie rekenen op de lichte, moderne visuele stijl waar Silhouette sinds jaar en dan om bekend staat.

Silhouette Infinity View 5

Infinity View Silhouette brillen: voor elke gezichtsvorm

De vier laatste modellen uit de collectie Infinity View Silhouette brillen bieden een optie voor elke gezichtsvorm, waarbij u kunt kiezen uit diverse kleuren. Zo bent u verzekerd van een exemplaar dat enerzijds past bij uw gezicht en anderzijds naadloos aansluit op uw stijlwensen. Wilt u bijvoorbeeld uw werkweek starten met een gewaagde nieuwe kleur? Laat dan uw oog eens vallen op Cassis Sundown: een elegante paarse tint, of kies voor Blue Glacier: een opvallende stijl met tinten van transparant tot zwart. Geeft u de voorkeur aan een business look die zich kenmerkt door subtiele tinten? Dan kunnen we een neutrale kleur als Simply Brown, Taupe of Pure Black aanbevelen.

Stijlvol uw (werk)dag beginnen en weer afsluiten

Met de Infinity View Silhouette brillen weet u zeker dat u vol zelfvertrouwen aan uw werkdag begint…. om niet te vergeten dat u de dag vervolgens stijlvol kunt afsluiten met een hapje en drankje buiten de deur. De brillen van Silhouette zijn namelijk in elke situatie gepast en dusdanig samengesteld dat hij vederlicht op uw neus valt.

De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen laat u graag de sublieme pasvorm van de Silhouette brillen uit de Infinity View-lijn ervaren. Kom gerust langs of maak een afspraak. Wij ontvangen u graag!