Loading

HOYA ZONNEGLAZEN VOOR COMPLETE UV-BESCHERMING EN EEN ELEGANTE LOOK

Een zomerse look is niet compleet zonder een stijlvolle zonnebril met de juiste zonneglazen. Hiermee maakt u namelijk niet alleen uw outfit helemaal af, maar beschermt u uw ogen ook op een elegante manier tegen schadelijke UV-stralen. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen helpt u graag een handje door u te voorzien van een mooie zonnebril met HOYA zonneglazen. Deze hoogstaande glazen bieden comfortabel en scherp zicht in een modieus jasje en zijn geschikt voor zowel enkelvoudige als multifocale brillen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en neem een kijkje in onze winkel!

Superieure zonneglazen in speelse kleuren mét spiegelcoating

HOYA zonneglazen blinken uit in kwaliteit en stijl. Als u een montuur met deze glazen draagt, hoeft u zich dus minder zorgen te maken over oogbeschadiging door UV-stralen. Qua stijl onderscheidt het merk zich door zonneglazen te vervaardigen in speelse kleuren. Van tijdloos bruin en modern grijs tot fashionable groen met een kleurverloop: HOYA heeft het allemaal. Wilt u graag een opvallendere zonnebril? Kies dan stoere spiegelglazen in een gouden, zilveren of blauwe tint. Naast een modieuze look, weerkaatsen deze glazen ook het licht. U heeft hierdoor minder last van schitteringen en vermoeide ogen.

Brillenglazen met een verfijnde soft-tone kleur

In Italië zijn ze niet alleen goed in het maken van fenomenale maaltijden. Ook op het gebied van mode kunnen we nog heel veel van dit land leren. Zoals zonneglazen met een verfijnde soft-tone kleur. Licht genoeg om uw ogen toch goed te kunnen zien en perfect aanvullend op oogmake-up en de kleding die u draagt. De keuze uit zonneglazen met een kleurverloop is enorm en hiermee geeft u uw zonnebril nét een beetje meer accent.

HOYA Polarized zonneglazen van de hoogste kwaliteit

Houdt u het liever neutraal qua kleur op het gebied van zonnebrillen, maar gaat u wel altijd voor topkwaliteit? De HOYA polariserende zonneglazen zijn dan perfect voor u. Deze brillenglazen zijn voorzien van een polarisatiefilter dat hinderlijke schitteringen neutraliseert. Het resultaat? Kraakhelder zicht en nooit meer verblind worden door reflecties!

Duurzame HOYA zonneglazen met een speciale coating

Als u een nieuwe zonnebril heeft gekocht, wilt u hier waarschijnlijk nog een lange tijd van genieten. Met de HOYA zonneglazen is dit ongetwijfeld haalbaar. De glazen hebben namelijk een speciale coating die vet, water en vuil afstoot. Ook is deze coating krasbestendig, dus gaat uw zonnebril met HOYA zonneglazen een lange tijd mee. Voor optimaal zicht voegde het merk ook een ontspiegelingslaag toe aan de voor- en achterkant van alle glazen.

Of u nu voor een multifocale zonnebril met HOYA spiegelglazen of een tijdloos exemplaar met gepolariseerde zonneglazen: bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen slaagt u absoluut!