Loading

HOYA ZONNEGLAZEN: VOLLEDIG BESCHERMD

Een zonnebril, die koopt u toch wel bij de opticien? Unique Optiek & Optometrie in Tegelen hoopt van wel. Want als u het goed wilt doen, dan laat u het over aan de specialisten. Wij kijken niet alleen naar welke sterkte u eventueel nodig heeft, maar ook naar welke zonnebril voor uw gezicht geschikt is. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om polariserende glazen. En heeft u ook weleens gedacht aan een ontspiegelingslaag voor uw zonneglazen?

Kleurenglazen in uw zonnebril

Wij zijn groot fan van de HOYA zonneglazen. Deze glazen zijn leverbaar in diverse kleuren en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-straling. Waar gaat u voor; bruin, grijs, groen, met of zonder kleurverloop? Of wat dacht u van een opvallende spiegelcoating in blauw, zilver, goud of violet? Een zonnebril geheel naar uw wens, dat is waar Unique Optiek & Optometrie voor gaat.

Gepolariseerde zonneglazen van HOYA

Wilt u voor het beste van het beste gaan, dan zijn polariserende glazen van HOYA zeer geschikt. Door het polarisatiefilter worden lichtstralen gestabiliseerd, waardoor hinderlijke schitteringen in een reflecterende ondergrond verleden tijd zijn. In de auto bijvoorbeeld verblind worden door reflectie van zonnestralen, daar heeft u met de gepolariseerde zonneglazen van HOYA geen last meer van.

Een coating die uw zonnebril extra beschermd

Ergert u zich ook altijd zo aan de vetvlekken op uw zonneglas? Daar weten wij alles van af en daarom heeft HOYA coatings die water-, vet- en vuilafstotend zijn. Tevens beschermt de coating de glazen tegen krasjes, zodat u langer kunt genieten van uw zonnebril.

Kortom, met de zonneglazen van HOYA haalt u alles uit een zonnebril, zo om er lang van te kunnen genieten!