Loading

HOYA zonnebrillen 1

HOYA ZONNEGLAZEN OP STERKTE: VOLLEDIGE BESCHERMING ÉN SCHERP ZICHT

Net zoals zonnebrandcrème uw huid beschermt tegen zonnestralen, biedt een bril met HOYA zonneglazen de benodigde bescherming voor uw ogen. Op deze manier maken schadelijke UV-stralen geen kans en kunt u heerlijk van het zonnetje genieten mét een mooie zonnebril op uw neus. Unique Optiek & Optometrie werkt met de innovatieve brillenglazen van HOYA en kan de diverse zonneglazen ook op sterkte aanbieden. Onze opticien denkt graag met u mee over welk type glazen het meest geschikt voor u zijn. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

HOYA glazen voor uw zonnebril in verschillende trendy kleuren

Het is uiteraard belangrijk dat uw zonnebril goed zit en bij uw gezichtsvorm past. Hiervoor adviseren wij u graag over een geschikt montuur. De juiste zonneglazen zijn echter nóg doorslaggevender. Met de meest geschikte kleur beschermt u uw ogen immers tegen UV-straling. In onze winkel meten wij u op maat gemaakte HOYA zonneglazen aan. Deze brillenglazen creëren beter zicht in zonnige weersomstandigheden, zijn van uiterst hoge kwaliteit en zijn leverbaar in diverse trendy kleuren.

HOYA zonneglazen: ook in spiegel-, polariserende en contrastverhogende variant

Heeft u weleens last van verblinding door reflecties? Dan zijn polariserende zonneglazen met een speciaal filter ideaal voor u. Hierdoor ziet u kleurrijker en helderder zonder vervelende schitteringen. Merkt u echter dat u door de zon minder goed details kunt onderscheiden? De HOYA contrastverhogende brillenglazen, verkrijgbaar in verschillende tinten, bieden u weer scherp zicht. Voor zonnig weer adviseren wij het paarse brillenglas waarmee uw kleur- en contrastperceptie verlevendigt. Combineert u graag mode en functionaliteit? De HOYA spiegelglazen voor uw zonnebril weerkaatsen licht én geven u een unieke look. U heeft de keuze uit de kleuren goud, zilver en blauw. Het is duidelijk: Unique Optiek & Optometrie kan u op allerlei vlakken adviseren als het gaat om zonnebrillen en HOYA zonneglazen. Kom gerust eens langs in onze winkel in Tegelen!