Loading...

hoya artikel 20mei hoofd 2020 1

HOYA WORKSTYLE V+ BRILLENGLAZEN: KIJKOPLOSSING VOOR DIGITAAL GEBRUIK

Het gebruik van digitale apparaten is een vast onderdeel van ons leven geworden. Een bril met HOYA iD WorkStyle V+ brillenglazen is daarom een mooie toevoeging om uw ogen te beschermen. De dynamiek van de dag zorgt er namelijk voor dat we veel afwisselen op verschillende kijkafstanden. De brildrager van vandaag eist dan ook maximale ondersteuning en comfort bij het kijken op zowel korte als middellange afstanden. Met deze maatwerk brillenglazen kunnen uw ogen perfect en moeiteloos scherpstellen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de opticien van Unique Optiek & Optometrie. U vindt ons in de regio van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Uiterst precieze brillenglazen voor divserse kijkafstanden

De HOYA iD WorkStyle V+ brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor korte en middellange afstanden. Dankzij het unieke ontwerp kunt u diepte en breedte perfect waarnemen. U heeft hierdoor uiterst helder beeld en uw ogen kunnen moeiteloos scherptellen. Ook zijn de brillenglazen voorzien van de Binocular Harmonization Technology. Met behulp van deze unieke technologie wordt de perfecte balans gevonden tussen de sterkte van het linker- en rechteroog. Daardoor zijn de brillenglazen uiterst precies en kunt u gemakkelijker schakelen tussen de verschillende kijkafstanden.

HOYA iD WorkStyle V+ brillenglazen in drie verschillende varianten

Om zoveel mogelijk op de behoefte van brildragers in te spelen, zijn er drie varianten van de HOYA iD WorkStyle V+ brillenglazen beschikbaar:

  • Close: deze brillenglazen zijn ideaal voor beroepen en activiteiten waarbij een grote precisie is vereist. Ook is de kijkafstand maximaal één meter.
  • Screen: werkt u veel achter een scherm met een afstand tot twee meter? Dan zijn de Screen brillenglazen de beste keuze.
  • Space: dit brillenglas is perfect voor wanneer uw kijkafstand verder ligt dan bij een computerscherm. Denk hierbij aan een vergadering op kantoor.

Neem contact op met Unique Optiek & Optometrie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een bril met de innovatieve HOYA iD WorkStyle V+ glazen? Dan bent u vrij om contact op te nemen met de opticien van Unique Optiek & Optometrie. Wij hebben deze brillenglazen in de winkel en adviseren u graag. Kom gerust eens langs bij ons in Tegelen.

hoya 2018 q1 lifestyle3 rechts 1