Loading

14 hoya hoofd 1

HOYA WORKSTYLE V+ BRILLENGLAZEN: KIJKCOMFORT ACHTER DE PC

De digitale wereld waarin we leven vraagt veel van onze ogen. Dagelijks zitten mensen voor hun werk uren voor een computerscherm. Door een verkeerde bril bij beeldschermwerk, krijgen veel mensen last van nek-of rugklachten omdat ze geen goede houding hebben. Voor hen kan Workstyle V+ van HOYA de oplossing zijn.

Brillenglazen voor verschillende kijkafstanden

Afhankelijk van de werkzaamheden die u dagelijks uitvoert, kijkt u naar uw beeldscherm, schrijft u iets in uw agenda, leest u een papieren document en praat u ook nog eens met uw collega’s om u heen. Dit betekent dat uw ogen gedurende de hele dag moeten schakelen tussen middellange en korte kijkafstanden. Een leesbril alleen voor dichtbij of multifocale brillenglazen voor dichtbij en veraf voldoen hiervoor niet. WorkStyle V+ brillenglazen voor op het werk zijn dé oplossing.

WorkStyle V+ brillenglazen

Met WorkStyle V+ van HOYA profiteert u van haarscherp zicht, waar u ook naar kijkt. Het is het perfecte indoor brillenglas voor op kantoor of tijdens het uitvoeren van precisietaken. Om er zeker van te zijn dat u alles altijd uitstekend ziet, zijn de glazen in drie ontwerpvarianten verkrijgbaar: ‘Close’, ‘Screen’ en ‘Space’. Close-glazen bieden het breedste gezichtsveld nabij met een dieptezicht tot circa 1 meter en zijn hiermee de perfecte brillenglazen voor werkzaamheden die met precisie uitgevoerd moeten worden. De Screen-variant biedt tot circa 2 meter zicht met vloeiende overgangen tussen de gezichtsvelden en zijn daarom ideaal voor wanneer u achter de computer werkt. De ontwerpvariant Space is uitermate geschikt voor tijdens presentaties of vergaderingen omdat dit type glas u een scherp en comfortabel zicht biedt tot een afstand van circa 6 meter. Kortom: HOYA heeft voor elke situatie de juiste brillenglazen.

Optimaal kijkcomfort dankzij perfect glasontwerp

Om u van optimaal kijkcomfort te kunnen voorzien, houdt HOYA rekening met uw binoculair zicht, oftewel het kijken met twee ogen. Bij de Workstyle V+ brillenglazen worden het linker- en rechter brilvoorschrift namelijk onafhankelijk meegenomen in het berekenen van het glasontwerp. De ogen kunnen hierdoor optimaal samenwerken en u profiteert altijd van een uitstekend zicht!

Bent u benieuwd of de WorkStyle V+ brillenglazen van HOYA iets voor u zijn? Stap dan gerust binnen bij Unique Optiek & Optometrie. We voorzien u graag van een advies.