Loading

22 hoya hoofd 2 1

HOYA WORKSTYLE V+ BRILLENGLAZEN: IDEAAL VOOR EEN DIGITALE LEVENSSTIJL

Werkt u veel met computers en merkt u dat uw ogen sterk vermoeid zijn nadat u een dag voor het beeldscherm heeft gezeten? HOYA iD WorkStyle V+ brillenglazen zijn ideaal voor een digitale levensstijl. Een bril met deze specifieke beeldschermglazen garandeert haarscherp zicht vanuit alle ooghoeken en creëert optimaal kijkcomfort. Kortom: precies wat u nodig hebt als u veel gebruikt maakt van digitale apparaten. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij Unique Optiek & Optometrie: de vakkundige opticien in regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Brillenglazen voor diverse kijkafstanden met een perfect ontwerp

Gedurende de dag schakelen uw ogen constant tussen verschillende kijkafstanden. Van dichtbij als u een WhatsAppje stuurt naar verder weg als u naar uw computerscherm kijkt. Dit kan belastend zijn voor de ogen. Zeker als u zich realiseert dat voor scherp zicht beide ogen intensief moeten samenwerken. Dit heet ook wel uw binoculaire zicht.

Gedurende de dag moeten uw ogen constant schakelen tussen verschillende kijkafstanden. Van dichtbij als u een WhatsAppje stuurt naar verder weg als u naar uw computerscherm kijkt. Dit kan belastend zijn voor de ogen. Om u het meeste comfort te bieden, houdt HOYA rekening met uw binoculair zicht. Dit is het kijken met twee ogen tegelijkertijd en de samenwerking hiervan. Als u kiest voor HOYA WorkStyle V+ brillenglazen, worden het linker- en rechter brilvoorschrift onafhankelijk meegenomen in het berekenen van het glasontwerp. Dit zorgt ervoor dat uw ogen perfect kunnen samenwerken en dat u ongekend zuiver ziet.

WorkStyle V+ brillenglazen in drie unieke opties

Een bril met WorkStyle V+ brillenglazen is perfect voor kantoorwerk of het uitvoeren van precisietaken. Wilt u er 100% zeker van zijn dat u in iedere situatie scherp ziet? Dan praat onze opticien u graag bij over de drie verschillende varianten: Close, Screen en Space. De Close-brillenglazen zijn speciaal voor werkzaamheden die van dichtbij met precisie moeten worden uitgevoerd. Het dieptezicht is tot ongeveer één meter. Werkt u vooral met een computer? Kies dan voor de Screen-variant. Dit innovatieve brillenglas biedt scherp zicht tot circa twee meter met vloeiende overgangen. De Space-glazen zijn ideaal voor scherp zicht tot zo’n zes meter. Denk bijvoorbeeld aan presentaties of vergaderingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de HOYA WorkStyle iD V+ brillenglazen u kunnen bieden? Maak dan gerust een afspraak bij Unique Optiek & Optometrie. Vanuit de plaatsen Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo bent u zo bij ons!

hoya 2018 q1 lifestyle3 rechts 1