Loading

HOYA UVCONTROL BRILLENGLAZEN; ALTIJD DE JUISTE BESCHERMING

U kent het wel; even snel de boodschappen uit de auto halen, een fietstochtje door de stad of gewoon een wandeling met de hond. Allemaal situaties waarin u wordt blootgesteld aan UV-straling. Ja, ook als het bewolkt is! Met uw normale bril worden uw ogen niet geheel beschermd tegen deze straling, en dat is de reden dat Unique Optiek & Optometrie in Tegelen HOYA UVControl brillenglazen in de winkel heeft liggen.

HOYA brillenglazen absorberen UV-straling

Uw ogen zijn een waardevol bezit. Goed kunnen zien is belangrijk, lief zijn voor uw ogen dus ook. Uw ogen op ‘onbewaakte’ buitenmomenten beschermen hoort daar ook bij en dat doet u met de HOYA UVControl coating. Deze coating op uw brillenglazen biedt uw ogen maximale bescherming tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. Gevolgen als diverse oogaandoeningen en -ziekten, dat willen we voorkomen.

Hoe werk het nou? Het materiaal van HOYA brillenglazen absorbeert standaard de UV-straling via de voorzijde van het brillenglas. HOYA UVControl is een extra coating op de achterzijde van het brillenglas, die ervoor zorgt dat er ook geen UV-straling via deze zijde in de ogen wordt gereflecteerd. Veroudering van uw ogen, schade aan uw ogen en de huid rondom uw ogen; allemaal situaties die we nu vermijden.

Vraag naar de HOYA UVControl coating

Wilt u uw ogen ook beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon? Vraag ons naar de HOYA UVControl coating! Wij laten graag zien hoe het werkt en welke voordelen het met zich meebrengt. Loop eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen, de optiekspecialisten gaan graag het gesprek met u aan.

hoya naast 2018 mei 1