Loading...

HOYA SYNC III BRILLENGLAZEN: COMFORTABEL ZIEN MET UW COMPUTERBRIL

Onze ogen zijn niet gemaakt voor beeldschermen, maar daar heeft HOYA de oplossing voor: Sync III brillenglazen die perfect in een computerbril passen. Met deze enkelvoudige glazen kijkt u ontspannen in een digitale wereld en geeft u uw ogen de nodige rust. Unique Optiek & Optometrie in Tegelen heeft deze innovatieve brillenglazen in de winkel en vertelt u graag meer over de voordelen. Onze opticien meet u bovendien met plezier een passende computerbril aan.

Geef uw droge ogen rust met HOYA Sync III brillenglazen

In de ochtend even snel het nieuws op uw mobiel lezen, overdag intensief kantoorwerk verrichten en ’s avonds heerlijk op de bank televisie kijken. Voor een hoop mensen klinkt dit als een normale dag, maar dit kan voor uw ogen en gezondheid funest zijn. U kunt door alle digitale apparaten last krijgen van droge ogen, hoofdpijn en wazig zicht. Kiest u voor een computerbril met HOYA Sync III brillenglazen? Dan zijn deze klachten verleden tijd!

Een computerbril met Sync III enkelvoudige glazen: de voordelen

Enkelvoudige brillenglazen corrigeren uw ogen op één afstand. De HOYA Sync III glazen zorgen ervoor dat u veraf weer scherp kunt zien en beschikken over een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. De sterkte in deze zone is iets hoger dan uw oogsterkte, zodat uw oogspieren voldoende ondersteuning krijgen. Op deze manier kijkt u ontspannen op verschillende schermen, zoals computers, tablets en smartphones. Uw ogen kunnen eenvoudiger scherpstellen en u heeft geen last meer van oogstress door digitale apparaten.2

Wilt u meer weten over de HOYA Sync III brillenglazen? Kom dan langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

 

2. Ang C., Dinevski D., Vlasak N., Kok A. Taking the strain. Optician. 05/2017, vol. 253, no. 6600, p. 25-2
hoya synciii extra visual naast 2