Loading

hoya artikel mei2 hoofd 2020 1

HOYA SENSITY MEEKLEURENDE BRILLENGLAZEN VOOR BUITENGEWOON COMFORT

Unique Optiek & Optometrie werkt met de innovatieve brillenglazen van HOYA om u optimale kwaliteit te bieden. Ook de Sensity meekleurende glazen vindt u bij ons in de winkel. Door te kiezen voor een bril met deze glazen ziet u uiterst comfortabel in verschillende lichtomstandigheden. Of u nu buiten in de stralende zon loopt of binnen tv kijkt. Onze opticien geeft u graag persoonlijk advies en vertelt u meer over de HOYA Sensity meekleurende brillenglazen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

HOYA brillenglazen met unieke technologieën en innovaties

De HOYA Sensity brillenglazen zijn voorzien van de unieke Stabilight-technologie. Hierdoor presteert het glas zeer goed onder uiteenlopende omstandigheden in de verschillende seizoenen. Draagt u een bril met deze glazen binnenshuis? Dan kijkt u door heldere brillenglazen en ziet u alles zeer scherp. Gaat u de deur uit op een zonnige dag? Dan transformeert uw bril binnen no-time in een zonnebril met donkere, comfortabele zonneglazen (tot categorie 3). Het op- en terugkleuren gaat uiterst vloeiend en bij elke tint zijn uw ogen perfect beschermd tegen UV-stralen. Het resultaat? Een bril met zeer comfortabele glazen en de juiste bescherming.

Sensity, Sensity Dark of Sensity Shine: welke brillenglazen kiest u?

Om de keuze breed te houden, biedt HOYA drie typen meekleurende brillenglazen aan: Sensity, Sensity Dark en Sensity Shine. Een bril met de eerste variant is ideaal voor mensen met lichtgevoelige ogen en levert niet in op het kleurgebruik. U kunt kiezen uit de kleuren subtiel grijs, excentriek bruin en diepgroen. Gaat u liever voor een bril die perfect is voor outdoor activiteiten? Dan adviseren wij u de Sensity Dark brillenglazen. In fel buitenlicht wordt dit glas extra donker, zodat u scherp ziet tijdens het sporten, autorijden of een andere activiteit. Voor de echte modeliefhebbers vertellen wij u graag meer over de Sensity Shine glazen. In lichtere situaties wordt dit brillenglas extra donker én ontstaat een spiegelcoating.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Unique Optiek & Optometrie. U vindt ons in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.