Loading

21 hoya hoofd 1

HOYA NULUX IDENTITY V+ BRILLENGLAZEN CREËREN SCHERP, ONBELEMMERD ZICHT

De HOYA Nulux iDentity V+ brillenglazen zijn helemaal gepersonaliseerd en afgestemd op uw individuele kijkgedrag. Bij het aanmeten van een bril met dit enkelvoudige glas kijkt Unique Optiek & Optometrie onder andere naar de draagwijze en de vorm van het gekozen montuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van unieke technologieën waardoor brillenglazen ontstaan die 100% met uw persoonlijke situatie matchen. Wilt u meer informatie over een bril met deze glazen? Kom dan gerust bij ons langs. U vindt ons in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.

Speciaal voor u op maat gemaakte, enkelvoudige brillenglazen

Deze unieke brillenglazen bieden scherp zicht in alle kijkrichtingen. Dit komt doordat dit glas volledig voor u op maat wordt gemaakt. Zo wordt bij de productie van de HOYA Nulux iDentity V+ brillenglazen rekening gehouden met onder andere uw pupilafstand en de afstand tussen het glas en uw hoornvlies. Deze informatie wordt gebundeld en op basis hiervan wordt een unieke slijpinstelling gemaakt. Zodoende ontstaan uw gepersonaliseerde brillenglazen. Het resultaat is dat u te allen tijde scherp ziet en geniet van 100% maatwerk brillenglas.

HOYA Nulux iDentity V+: alle voordelen op een rij

Altijd scherp en onbelemmerd zicht is één van de belangrijkste voordelen die het dragen van een bril met de HOYA Nulux iDentity V+ glazen met zich meebrengt. Daarnaast ziet u de wereld uiterst helder en op de meest natuurlijke manier. Het maken van de brillenglazen gebeurt met de grootste precisie, waardoor HOYA de hoogste kwaliteit kan bieden. Ook biedt Unique Optiek & Optometrie hiermee een oplossing op maat, wat uw behoefte ook is.

Zoekt u een montuur met enkelvoudige brillenglazen en gaat u graag voor kwaliteit en maatwerk? Neem dan een kijkje bij ons in Tegelen en laat u adviseren door onze opticien.