Loading

hoya myself trend artikel okt 2019 hoofd 2

HOYA MYSELF MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN: HAAL HET BESTE UIT UZELF

Uw bril bepaalt een groot deel van uw look en uitstraling. In eerste instantie denkt u waarschijnlijk dat enkel het montuur bepalend is, maar óók multifocale brillenglazen spelen een rol. Zo kunnen de HOYA MYSELF glazen tegenwoordig helemaal op u worden afgestemd. De opticien van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen kijkt hierbij onder andere naar uw dagelijkse bezigheden, behoeften en stijl. Op basis van deze informatie slijpen we de innovatieve multifocale brillenglazen perfect voor u op maat. Wilt u ook genieten van optimaal zicht? Dan staat de deur van onze winkel voor u open!

Multifocale brillenglazen speciaal voor u op maat gemaakt

Uiterst scherp zien op alle afstanden is met de HOYA MYSELF brillenglazen eenvoudiger dan ooit. Dit multifocale glas wordt namelijk net als een maatpak voor u op maat gemaakt, waardoor u zeker weet dat uw nieuwe bril 100% bij u past. We gaan met u in gesprek over uw levensstijl en combineren dit met een high-tech softwareprogramma. Het resultaat is een brillenglas dat volledig op uw kijkgedrag is afgestemd.

De eindeloze voordelen van de HOYA MYSELF brillenglazen

Deze maatwerk brillenglazen matchen natuurlijk naadloos met uw oogsterkte, maar dat is niet het enige voordeel. Zo verbetert de AdaptEase technologie uw blikveld op korte en middellange afstand waardoor u geniet van ongekend scherp zicht. Bovendien zorgt een bril met MYSELF multifocale brillenglazen voor rust op alle kijkafstanden. Zo hoeft u uw hoofd niet te draaien om helder te zien, maar doen uw ogen en de brillenglazen al het werk. Ook zijn deze glazen ideaal voor een digitale levensstijl. De kijkovergangen zijn optimaal en daardoor ervaart u extra comfort bij het gebruik van digitale apparaten.

De perfecte multifocale HOYA bril door de laatste digitale techniek

Om de kwaliteit van uw zicht nóg meer te verbeteren, werken wij enkel met hoogstaande HOYA apparatuur. Hiermee kunnen we exact berekenen op welke plek in het montuur de MYSELF multifocale brillenglazen moeten worden geplaatst.

Stap gerust eens binnen bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen voor meer informatie over de innovatieve HOYA MYSELF multifocale brillenglazen.

hoya myself brillenglazen h 3 2020.1100x577 1

Extra ondersteuning:

  •  AdaptEase Technology: verbetert uw zicht op korte en middellange afstand
  •  3D Binocular Vision Technology: controleert beeldvertekeningen in de randen van het glas
  • Geoptimaliseerde kijkovergangen: extra comfort bij gebruik van digitale apparaten