Loading

22 hoya hoofd 2

HOYA LIFESTYLE 3 MULTIFOCALE GLAZEN VOOR IEDERE LEVENSSTIJL

Presbyopie of ouderdomsverziendheid is iets waar iedereen uiteindelijk mee te maken krijgt. Dat betekent echter niet dat iedereen met presbyopie er dezelfde manier van leven op nahoudt. Of u nu veel werkt of van reizen houdt, een fanatieke sporter bent of de digitale revolutie helemaal omarmt heeft: HOYA glazen passen zich aan. De LifeStyle 3 multifocale brillenglazen zijn zo ontworpen dat ze bij iedere levensstijl een haarscherp zicht bieden.

Drie designvarianten

HOYA LifeStyle 3 brillenglas is beschikbaar in drie verschillende varianten: Indoor, Urban en Outdoor. Iedere variant sluit perfect aan bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Zo zijn de Indoor glazen ideaal als u veel op kantoor zit, Outdoor wanneer u veel sport en zich buiten begeeft, en Urban voor mensen die een glas wensen met evenveel andruk op alle zichtzones.

Binocular Harmonization Technology™

De LifeStyle 3 glazen zijn ontwikkeld door middel van de geavanceerde Binocular Harmonization TechnologyTM . Deze techniek maak het mogelijk om perfect scherp te stellen zonder inspanning. LifeStyle 3i kan bovendien verder gepersonaliseerd worden door het toevoegen van montuur parameters.

De HOYA LifeStyle 3 premium multifocale glazen passen zich aan naar uw levensstijl. Bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen informeren we u graag over de mogelijkheden.

hoya 2018 q1 lifestyle3 rechts 1