Loading

25 hoya hoofd 2

HOYA ENROUTE BRILLENGLAZEN GEVEN U EEN VEILIG GEVOEL OP DE WEG

Autorijden bij schemerlicht of in het donker kan een ware opgave zijn. Om optimaal te kunnen zien, adviseren wij een bril met HOYA EnRoute brillenglazen. Deze glazen beschikken over een speciaal schitteringsfilter. Daardoor ziet u scherper in situaties met minder licht. De opticien van Unique Optiek & Optometrie werkt met deze innovatieve brillenglazen en meet u graag een passend montuur aan. Bent u in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo? Neem dan gerust een kijkje in onze winkel!

Scherp zicht tijdens het autorijden met HOYA EnRoute brillenglazen

Mist, zware regenval, sneeuw en ook felle zonnestralen kunnen uw zicht in de auto negatief beïnvloeden. Vergeet ook niet lantaarnpalen en koplampen van auto’s die steeds feller lijken te worden. Een montuur met HOYA EnRoute brillenglazen is ideaal voor dit soort situaties. Het toonaangevende glas vermindert storende reflecties en geeft u beter zicht. De opticien van Unique Optiek & Optometrie stemt de glazen bovendien optimaal af op hoe u comfortabel kijkt én veilig in het verkeer rijdt.

HOYA EnRoute brillenglazen: in enkelvoudige en multifocale variant

Uw ogen hebben het met alle diverse kijkafstanden zwaar te verduren. Ook als u achter het stuur zit. Daarom komt een bril met HOYA EnRoute brillenglazen goed van pas als u vaak autorijdt. U focust op de weg, kijkt in de spiegels en volgt de route op het navigatiesysteem. Dit alles gebeurt met minimale hoofdbewegingen waardoor dit belastend voor uw ogen kan zijn. Om u te allen tijde goed zicht te bieden, zijn de HOYA EnRoute brillenglazen verkrijgbaar in zowel een enkelvoudige als multifocale variant. Beide glazen bieden een breed gezichtsveld en beter zicht op de lange afstand, op het dashboard en in de spiegels. Voor professionele beroepschauffeurs adviseren wij de HOYA EnRoute Pro brillenglazen met een extra contrastfilter en een glasontwerp dat rekening houdt met uw individuele kijkgedrag.

Wilt u met een veilig gevoel de weg op? Kies dan voor een bril met HOYA EnRoute brillenglazen. U bent welkom bij Unique Optiek & Optometrie. Wij zijn gevestigd in de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo.