Loading

Ray Ban zonnebrillen 2

HIPPE RAY-BAN ZONNEBRILLEN GEVEN KLEUR AAN UW LEVEN

Van tieners en jongeren tot volwassen en ouderen: Ray-Ban zonnebrillen zijn misschien wel de populairste kijkers die we kennen. De stoere, moderne en hippe monturen zijn de basis voor een on-trend look die opgewassen is tegen de felste zonnestralen. Met een Ray-ban zonnebril rustend op uw neus straalt overigens niet alleen de zon, maar ook u. De opticien van Unique Optiek & Optometrie heeft een prachtige selectie voor u klaarliggen. Tip: woont u in de omgeving van Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo? Dan bent u binnen no-time bij ons.

De bekende clubmaster bril en het iconische aviator montuur

Ray-Ban zonnebrillen zijn niet meer weg te denken van het Nederlandse straatbeeld. Schijnt de zon? Dan is Ray-Ban de meest gespotte ‘vriend’ onder menig jongen, meisje, man en vrouw. Hier ligt niet alleen de hoogwaardige zonbescherming aan ten grondslag, maar zeer zeker ook de hippe look & feel waarmee de monturen ‘door het leven gaan’. De bekende clubmaster bril en het iconische aviator montuur vormen slecht een kleine greep uit het geheel.

In de spotlights: zonneglazen die van kleur veranderen

Vandaag zetten we de Ray-Ban zonnebril Evolve in de schijnwerpers. Dit montuur is voorzien van zonneglazen die veranderen van kleur zodra deze geraakt worden door uv-stralingen. De Evolve heeft roze-gouden zonneglazen en is met haar casual montuur een ware hit. Want zeg nou eerlijk: door deze kleurrijke zonbeschermers kunt u toch niet anders dan zin krijgen in een lange strandwandeling, intiem tuinfeest of spontane roadtrip?

Iedereen houdt van Ray-Ban zonnebrillen!

Eén ding weten wij in ieder geval zeker: Ray-Ban zonnebrillen zijn voor ied-de-reen. Zowel tieners, jongeren als volwassenen wandelen bij ons binnen voor een Ray-ban montuur en bijkomend advies op maat. Snappen we helemaal, want wat zijn deze monturen tijdloos mooi. Daarnaast zijn uw ogen door de meekleurende zonneglazen optimaal beschermd, waardoor genieten van de zon nóg fijner en aangenamer wordt.

Onze selectie Ray-Ban zonnebrillen ligt op u te wachten. Komt u langs voor een gezellig en uitgebreid pasmoment? U bent zo bij Unique Optiek & Optometrie vanuit de regio Tegelen, Reuver, Belfeld, Blerick en Venlo, maar uiteraard staat onze opticien u ook graag te woord via de telefoon of mail.