Loading

HI-VISION LONGLIFE COATING VAN HOYA: HARD EN KRASVAST

Minstens net zo belangrijk als de bril die u draagt, zijn de glazen die erin zitten. Om uw brillenglas nog krasbestendiger te maken en uw zicht in iedere situatie scherp te houden introduceert HOYA de Hi-Vision Longlife coating. Deze brillencoating beschikt over een krasvaste laag welke de hardheid van glas nagenoeg evenaart.

Coating voor iedere situatie

De Hi-Vision Longlife brillencoating van HOYA maakt uw bril geschikt voor iedere situatie. Overdag worden hinderlijke schitteringen gefilterd en autorijden in het donker wordt veiliger. De coating biedt extra comfort bij het werken met een beeldscherm of wanneer u veel gebruik maakt van uw smartphone en tablet. Water, stof, vet en vuil hechten zich nauwelijks aan het glas, zodat uw bril schoner blijft en u haarscherp zicht ervaart

HOYA brillencoating

HOYA is al ruim 50 jaar leidend op het gebied van coatingtechnologie. Alle coatings en glasmaterialen worden in eigen beheer ontwikkeld en zijn dus optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn de glazen beter bestand tegen hogere temperaturen en wordt de kans op loslating van de coating geminimaliseerd.

De Hi-Vision Longlife brillencoating van HOYA is krasvast en geschikt voor ieder moment van de dag. Kom voor meer informatie langs bij Unique Optiek & Optometrie in Tegelen.

hoya 2018 q1 hivision lifelong rechts 1