Loading...

belang leesbril 1

HET BELANG VAN EEN LEESBRIL OP UW EIGEN STERKTE

Wanneer u de veertig bent gepasseerd, merkt u vaak dat het toch echt tijd wordt voor een leesbril. Dus snel naar de drogist om een exemplaar aan te schaffen. Maar wist u dat u van deze “wegwerpleesbrilletjes” flinke hoofdpijn kunt krijgen?

De leesbrillen die bij drogisterijen te koop zijn, zijn verkrijgbaar in standaardsterktes. Maar slechts bij 6 à 7 procent van de leesbrilklanten helpt een leesbril met de standaardsterkte goed. Voor de meeste mensen zijn de standaardsterktes dus niet perfect. Dit komt doordat bijvoorbeeld uw ene oog een iets hogere sterkte nodig heeft dan uw andere oog, terwijl de leesbrillen van de drogist voor beide ogen dezelfde sterkte hebben. U zult vast kunnen lezen door een standaardleesbril, maar een leesbril op sterkte is zeker van toegevoegde waarde voor uw ogen.

Wij hebben ook leesbrillen in het assortiment. Deze worden afgestemd op uw eigen unieke sterkte. Zo leest u een stuk meer ontspannen. Daarbij komt dat deze leesbrillen kwalitatief beter zijn én ze in mooiere en hippere modellen beschikbaar zijn. Dus u hoeft u niet meer te schamen wanneer u in een restaurant zit en u de leesbril opzet om de menukaart te bekijken.

Uiteraard kost een leesbril die op maat gemaakt is voor uw ogen iets meer, maar u krijgt er ook een hoop voor terug. En wist u trouwens dat u ook bij aanschaf van een leesbril vaak geld terug kunt krijgen van uw zorgverzekeraar? Kom daarom voor een superhippe leesbril op maat langs in onze winkel!

belang leesbril 2 naast